![]() |
طرز تهیه واویشکا(غذای گیلانی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه واویشکا(غذای گیلانی) (/showthread.php?tid=118699) |
طرز تهیه واویشکا(غذای گیلانی) - Mᴏʙɪɴᴀ - 12-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :
سیر2 عدد پیاز بزرگ 1 عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد آب 1/2 لیوان تخم مرغ 1 عدد زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم گرد غوره به میزان لازم نمک به میزان لازم
طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید. ![]()
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
![]()
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
![]()
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
![]() ![]()
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
![]()
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
![]()
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.![]() |