انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه چامین مرغ و نودل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه چامین مرغ و نودل (/showthread.php?tid=118701)



طرز تهیه چامین مرغ و نودل - Mᴏʙɪɴᴀ - 12-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه چامین مرغ و نودل 1
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای 3 نفر :
 سینه مرغ
 1 عدد
 نودل
2 بسته
 جوانه ماش
2 پیمانه
 سس سویا
 1/2 پیمانه
 هویج خلال کبریتی
 250 گرم
کرفس خلال کبریتی
 250 گرم
کنجد
2 قاشق غذا خوری
 پیاز
 100 گرم
 زنجبیل
به میزان لازم
شکر
به میزان لازم
نمک ، فلفل و دارچین
به میزان لازم

طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.

مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.

میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .

میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .

چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .