انجمن های تخصصی  فلش خور
راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ (/showthread.php?tid=119312)



راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ - Mᴏsᴇs - 14-06-2014

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ 1

مواد لازم :
روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز
نمک
روش تهیه :
1 - روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید . سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.
2 - بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.



RE: راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟ - spent † - 14-06-2014

باید امتحانش کنمUndecided