![]() |
کباب مرغ ترش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کباب مرغ ترش (/showthread.php?tid=119313) |
کباب مرغ ترش - Mᴏsᴇs - 14-06-2014 ![]() فیله مرغ: نیم کیلو پیاز خرد شده: دو عدد سیر له شده: یک حبه زعفران دم کرده: سه قاشق ریحان تازه: 50 گرم روغن زیتون: دو قاشق آبلیمو: یک قاشق رب انار: سه قاشق ماست: دو قاشق کره: 50 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم سیخ چوبی: به میزان لازم طرز تهیه: سینههای مرغ را به تکههای یک اندازه خرد میکنیم. پیاز، سیر، زعفران، ریحان خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته تا یکدست شود. مایه به دست آمده را در ظرفی ریخته، مرغ را با این سس مخلوط میکنیم. مرغ و سس را به مدت چهار ساعت در یخچال گذاشته، سپس رب انار و ماست را میافزاییم. تکههای مرغ را به سیخ چوبی میکشیم. داخل ماهیتابه چدنی کره ریخته و پس از داغ شدن، سیخها را داخل آن چیده تا پخته شوند. |