![]() |
سس مکزیکی هفت لایه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سس مکزیکی هفت لایه (/showthread.php?tid=119318) |
سس مکزیکی هفت لایه - Mᴏsᴇs - 14-06-2014 ![]() مواد لازم : 250 گرم سس گوجه فرنگی 1/4 پیمانه آب 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری سركه سفید 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری نمك 1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریكا 1/4 قاشق چایخوری شكر 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده طرزتهیه: همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند . این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید . |