انجمن های تخصصی  فلش خور
سس مکزیکی هفت لایه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سس مکزیکی هفت لایه (/showthread.php?tid=119318)



سس مکزیکی هفت لایه - Mᴏsᴇs - 14-06-2014

سس مکزیکی هفت لایه 1

مواد لازم :
250 گرم سس گوجه فرنگی
1/4 پیمانه آب
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سركه سفید
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری نمك
1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریكا
1/4 قاشق چایخوری شكر
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
طرزتهیه:
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .