![]() |
پیتزا دو ذوقی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا دو ذوقی (/showthread.php?tid=119996) |
پیتزا دو ذوقی - † αƖιєη † - 15-06-2014 ![]() مواد لازم :
650 الي 700 گرم فيله مرغ 10 عدد گوشت مغز ران گوساله 400 گرم سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا پنج عدد قارچ، سس كچاپ و كاری به ميزان لازم فلفل سبز و پيازچه به ميزان لازم پنير پيتزا براي هر طبقه 350 گرم پنير پيتزا براي روي خمير 30 گرم خمير پيتزا دو عدد طرز تهيه :
سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سسها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه ميشود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.
براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سسها، مقداري پنير و گوشت پختهشده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتيگراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.
نكته: سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.
|