![]() |
شعر های تک بیتی ناب عاشقانه مخصوص اس ام اس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: شعر های تک بیتی ناب عاشقانه مخصوص اس ام اس (/showthread.php?tid=120438) |
شعر های تک بیتی ناب عاشقانه مخصوص اس ام اس - Blązing~Ŝtąr - 16-06-2014 همه رفتند از این خانه ولی غصه نرفت ، این یار قدیمی چه وفایــی دارد … * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * .باغبان در را نبند من فرد گلچین نیستم .من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر که در سینه دلی داشت به دلـداری داد دل نفرین شده ی ماست که تنهاست هنوز * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است همه رفتند از این خانه ولی غصه نرفت ، این یار قدیمی چه وفایــی دارد … * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * .باغبان در را نبند من فرد گلچین نیستم .من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر که در سینه دلی داشت به دلـداری داد دل نفرین شده ی ماست که تنهاست هنوز * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است رفت و برگشت سراسیمه که دنیا تنگ است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آنروز که کارِ همه میساخت خداوند ما دیر رسیدیم و، به جائی نرسیدیم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * . آتش بگیر، تا که بدانی چه میکشم . احساسِ سوختن، به تماشا نمیشود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست از یاد بردن دوست ، هرگز مرام ما نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نمی دانم چه هنگام از کدامین راه… ولی یکبار دیگر باز خواهم گشت… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..با فراغت تو شکستی دل من، می ترسم! ..خرده های دل من در کف پایت برود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ای که گفتی آشنایی با غریبان مشکل است آشنایی می توان کرد جدایی مشکل است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..دست وپایی می توان زد بند اگربردست وپاست ..وای بر جان گرفتاری که بندش در دلست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر که را عشق نباشد نتوان زنده شمرد وآن که جانش ز محبت اثری یافت نمرد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم ..شمعم که جان گدازم و دودی نیاورم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بلای عشق را جز عاشق شیدا نمی داند به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..بر آنم گر تو باز آیی که در پایت کنم جانی ..از این کمتر نشاید کرد در پای تو قربانی .. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * جگر شیر نداری ره عشق مرو که در این راه بسی شیر جگر باید خورد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..پروانه صفت دور جهان گردیدم ..نا مردم اگر مرد در عالم دیدم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یکرنگ تر از تخم مرغ رنگی نیست آن هم که شکستم دو رنگش دیدم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..قفس دیدم رهایی یادم آمد ..تو رفتی بی وفایی یادم آمد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..من بلبل آن گلم که در گلشن راز ..پژمرده شد و منت شبنم نکشید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید آه عاشق زود گیرد دامن معشوق را ……. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..تنها نه همین دلبر من عهدشکن شد ..با هر که دم از عشق زدم دشمن من شد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * قربان وفاتم به وفاتمگذری کن تابوت ببویم مگر از رخنه تابوت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..هیچ کس جای مرا دیگر نمی داند کجاست ..آن قدر در عشق او غرقم که پیدا نیستم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اشک در چشمان من طوفان غم داردبه دل خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز دل * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..مطمئن باش که مهرت نرود از دل من ..مگر آن روز که در خاک شود منزل من * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عاشقی مقدور هر عیاش نیست غم کشیدن صنعت نقاش نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..من همان روز ز فرهاد طمع ببریدم ..که عنان دل شیدا به کف شیرین داد. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو رفته ای که بی من سفر کنی من مانده ام که بی تو شبها سحر کنم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هــــم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اشتباهی که همه عمر پشیمانم از آن اعتمادیست که بر مردم دنیا کردم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..خوش آنکه از دو جهان گوشه غمی دارد ..همیشه سر به گریبان ماتمی دارد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امروز در اقلیم سپیدی و سیاهی از روز من و زلف تو آشفته تری نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این تراشیدن ابروی تو از تندی خوست تا نگویند تا بالای دو چشمت ابروست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * صدایم خیس و بارانی است نمی دانم چرا در قلب من پاییز طولانی است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شبی مجنون به لیلی گفت که ای محبوب بی همتا تو را عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خمیده پشت از آن دارند پیران جهان دیده که اندر خاک می جویند ایام جوانی را * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..شب به تنگ از ناله ام خلقی که این فریاد کیست؟ ..زان میان یک تن نمی پرسد که از بیداد کیست؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عشق من با خم ابروی تو امروزی نیست دیرگاهی ست کزین جام هلالی مستم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..حاصلم درد دل است از دل بی حاصل خویش ..به که گویم من دلسوخته درد دل خویش * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زاهدم برد به مسجد که مرا توبه دهد توبه کردم که نفهمیده به جایی نروم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..فریاد مردمان همه از دست دشمن ست ..فریاد ما از دل نامهربان دوست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گر جنون آید به سویم، ره بده بیگانه نیست ور خرد پرسد سراغ من، بگو در خانه نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..از تو ای بد عهد آشنایی زود بود ..دیر با ما آشنا گشتی، جدایی زود بود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آزادیم از دام هوس نیست ولی کاش صیاد مرا گاه بدین سو، گذری بود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..از خدا برگشتگان را کار چندان سخت نیست ..سخت کار ما بود کز ما خدا برگشته است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با دوست بگویید که دیگر نکند ناز ما را هوس ناز کشیدن به جهان نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..تا به کی از کفر و دین گویی، قدم در راه نه ..کاین دو راه مختلف آخر گذارد سر به هم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خوش باش در آن دم که غمی رو به تو آرد بگذار که غم نیز، رود شاد ز دستت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..گر زندگی اینست که من می بینم ..عمر ابدی، نصیب دشمن باشد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * داشتم خوش حالتی امشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و، دل گرم استغفار بود ما دیر رسیدیم و، به جائی نرسیدیم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * . آتش بگیر، تا که بدانی چه میکشم . احساسِ سوختن، به تماشا نمیشود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست از یاد بردن دوست ، هرگز مرام ما نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نمی دانم چه هنگام از کدامین راه… ولی یکبار دیگر باز خواهم گشت… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..با فراغت تو شکستی دل من، می ترسم! ..خرده های دل من در کف پایت برود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اس ام اس ای که گفتی آشنایی با غریبان مشکل است آشنایی می توان کرد جدایی مشکل است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..دست وپایی می توان زد بند اگربردست وپاست ..وای بر جان گرفتاری که بندش در دلست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر که را عشق نباشد نتوان زنده شمرد وآن که جانش ز محبت اثری یافت نمرد |