![]() |
__ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: __ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ (/showthread.php?tid=121590) |
__ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ - Ξrιc logιc - 18-06-2014 پیله کرده ام به تو نمیدانی پروانه شدن درآغوشت چه عالمی دارد ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ بعضی وقتا که ازت ناراحت میشم یا عصبانی بهت میگم برو به زندگیت برس همه بدنم میلرزه نکنه بری و وقتی بهم میگی: زندگی من تویی کجا برم؟پیش زندگیمم انگار دنیا رو بهم دادند ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ گاهی اوقات حسرت تکرار یه لحظه دیوانه کننده ترین حس دنیاست ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ عاشقانه هایم را جدی بگیر تک تک کلمات، از عمق دلم پر گرفته آنجا که پر است از عشق تو و تو ، بهانه تمام عاشقانه هایم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ اینجا برای از تونوشتن هوا کم است دنیا برای ازتونوشتن مرا کم است گاهئتورا کنارخود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ چه کردی با دل من نازنینم که هر شام و سحر اندوهگینم مرا دعوت بکن در باغ ت که از باغ دلت چند گل بچینیم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ من از تصور نبودنت به شونه ی تو تکیه میکنم منی که دل بریدم از همه ببین برای تو چه میکنم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ بی تفاوت باش به جهنم مگر دریا مرد از بی بارانی ؟ ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ گاهی دوست داشتن پنهان بماند قشنگ تر است دوست داشتن را باید کشف کرد ؛ درک کرد ، و از آن لذت برد ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ وقتی دستت تو دست عشقته و آروم یه فشار کوچیک به دستت میده بی تفاوت ازین فشار رد نشیا داره باهات حرف میزنه میگه دوست داره میگه هوات و داره میگه حواست به من باشه میگه حواسش بهت هس میگه تنها نیستیا این یعنی نهایت آرامش خیال مگه نه؟ ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ عادتم داده صفای تو که یادت باشم،یاد آن معرفت ومهر و مرامت باشم، از برای همه لطفی که بدیدم از تو ،کمترین کار همین است که یادت باشم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ خاک پایت بوسه گاهم بود و بس بر سر راهت نگاهم بود و بس ای نگاهت تکیه گاه خستگی عشق تو تنها گناهم بود و بس ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ خانه دلت را از شیشه بساز ولی به سنگها بگو دلم از فولاد است ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ دلتنگي يعني: شماره ات را پاک کرده ام، هر شماره غريبي به شوق اينکه تويي خوشحالم مي کند ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ سالهاست که با تیغ های گل سرخ رفیقم نمیدانم چرا؟ تلافی تو را سر خودم خالی می کنم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ سلام به اون عزیزی که فاصله ها باهاش دارم/تو دفتر خاطره هام،خاطره ها باهاش دارم/آرزوی دیدن اون صورت زیباشو دارم/آخر حرفم اینه که هر جا باشه دوسش دارم ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ محصولها را که برداشت میکنند ، بیچاره مترسکها که فراموش میشوند ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ مرد باس وختی خانومش داره لاک میزنه بگه خانومی بده دسته راستتو من واست بزنم^_^ ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ از معنی انتظار یك لحظه بایست دیوانه شدن به خاطرت كافی نیست یك لحظه بایست و یك جمله بگو تكلیف دلی كه عاشقش كردی چیست؟ ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ چه سخته به كسي كه دوستش داري بال و پر بدي اما وقتي پريد واسه يكي ديگه بپره ____________________ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 _____________________ دربرهوت بی كسی تنها توهمزاد منیای نازترازخواب شبم همواره دریاد منی RE: __ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 18-06-2014 اوه مای گاد گووووووووووووووود ![]() ![]() ![]() عرفان ![]() ![]() ![]() حالا یه دونه خودم میگم آه وقتی تو را می بینم میلرزم وقتی صدایت را میشنوم میلرزم وقتی از دستت کتک میخورم میلرزم همه اینها اثرات عشق است پدرجان از طرف دخترت به بابا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: __ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ - بنیامینss - 19-06-2014 کفش ها چه عاشقانه هایی با هم دارند ! یکی که گم شود دیگری محکوم به آوارگیست . . . RE: __ اس ام اس عاشقانه برای معشوق جدید 93 __________ - NaFAs.... - 21-06-2014 آخ دمت گرم واقعا نیاز داشتم |