![]() |
__ اس ام اس خنده دار جدید ____ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ (/showthread.php?tid=121610) |
__ اس ام اس خنده دار جدید ____ - Ξrιc logιc - 18-06-2014 یه پاکت شیر گرفتم تاریخ تولیدش مال فرداست!! به نظرت بخورم یا بزارم تولید شه بعد بخورم ؟ _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﯼ ﻟﻄﻔﯽ ﺩﺭ ﺣﻖ ﻣﻦ ﺑﮑﻦ ﺩه ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﻢ به ﻣﻦ یه ﺧﺒﺮی ﺑﺪﻩ!! ﻣﻦ ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﻓﺮﻣﺖ ﮐﻨﻢlaugh ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻭﺍﺳﻢ ﺧﺘﻢ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻥ هیچ٬ ﺗﺎﺯﻩ آتیشمم ﻣﯿﺰﻧﻦsad _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ باباهامون جلوی باباهاشون پاشونو دراز نکـــردن!! ما پاهامونو دراز کردیم اما به احترامشون جلوشون سیگار نکشیدیم!! بچه هامون اگه تو جمع نزنن زیر گوشمون شانس آوردیـمsad _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ کودک درونم ازم مامان خواســته خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا هیچکس و شرمنده ی کودک درونش نکن ... _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ دلتو به چندتا چیز خوش نکن : 1 به حرف دختری که وعده میده سر جلسه بهت تقلب برسونه frown 2 به استادی که در طول ترم نیشش تا بناگوش بازه laugh 3 به حرف دختری که میگه هفته اخر ترم رو تعطیل کنیم 4 به حرف رفیقت که میگه واس امتحان هیچی نخوندم!! indecision _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ ﯾﮏ ﺳﺆﺍﻝ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻤﯽ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻣﯿـــﮑﻨﻪ : ﭼﯽ ﺑﭙﻮﺷﻢ؟heart ﭼﯽ ﻧﭙﻮﺷﻢ؟devil ﺍﺻﻼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻡ؟ ﻫﺮ ﺩﻭ ﮔﺰﯾﻨﻪ؟ ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ؟ ﺳﺆﺍﻝ ﺍﻧﺤﺮﺍﻓﯽ؟... _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ ﺍﮔﺮ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻤﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺟﻠﻮ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻣﺨﻔﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﯾﺪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻫــــﺎﺗﻮﻥ _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ طعم جدید شهادت را با ما تجربه کنید شرکت هواپیمایی ایرانی.... _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ فینالی که فردوسی پور گزارشش نکنه: مثل ماکارونی بی نوشابسلامصب میخوریا ولی اصلا فاز نمیده... _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ اصلا من فوتبال رو با گزارش مزدک و فردوسی پور برا این میبینم که بفهمم خواهر مادر فوتبالیستا چی کارنباباشون چند بار ازدواج کردهالان چیکارستغذا چی دوست دارنفردا کجا قرار دارنوالا.... _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ ﮐﻼﻩ ﻗﺮﻣﺰﯼ ﻣﺼﺪﺍﻕ ﺑﺎﺭﺯ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﻣﻘﺎﻭﻣﺘﯿﻪ ﻻﻣﺼﺐ ﻧﺰﺩﯾﮑﻪ ﺑﯿﺴﺖ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﻟﺒﺎﺱ ﺗﻨﺸﻪ _________________________ اس ام اس خنده دار جدید ___________________________ آدمهارو نه تو سفر نه تویرابطه بلکه توی ایستگاه های صلواتی بشناسید... آره RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - بنیامینss - 19-06-2014 می دونین چیه من به این نتیجه رسیدم که نیمه ی گم شده ندارم کلأ همین یه نیمه ام کسی مثل من هست آیا=لایک کسی مثل من نیست=لایک خوب شما چیکار دارین من یه جوری متوجه می شم کی مثل من هست کی نیست...شما لایک تو بکن. . . RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - *!*kahroba*!* - 20-06-2014 بیشتر بذار بابا RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - Blązing~Ŝtąr - 20-06-2014 اسپم ها پاک شدند لطفا اسپم ندهید RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - NaFAs.... - 21-06-2014 خیلی خفن بودن لطفا بیشتر بذار RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - سحر00 - 21-06-2014 ۹ خخخخخخخ باحال بود RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - 22niusha22 - 21-06-2014 خيلي باحال بود ![]() RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - னιSs~டεனσή - 21-06-2014 هــار هــار هــار..! چن تاش فقط خنده دار بود..! :/ RE: __ اس ام اس خنده دار جدید ____ - یکتا تنها - 21-06-2014 خیلی باحال بود ممنون |