![]() |
بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) (/showthread.php?tid=123915) صفحهها:
1
2
|
بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - arbab1376 - 22-06-2014 سلام دوستان اغلب شما دیشب بازی ایران و ارژانتین رو دیدید شاید کمتر کسی فکر میکرد ایران اینقدر خوب بازی کنه قبل از بازی خبرنگار ایرانی با مارادونا مصاحبه کرده بود مارادونا گفته بود: ((حداقل با 3 گل اختلاف ایران رو میبریم تازه میگم 3 گل تا شما ناراحت نشین)) کیروش بعد این بازی گفته : دو نفر نتیجه رو عوض کردن 1- مسی 2- داور در ضمن اینجور که از خبر ها بر میاد هیچکس لباس مسی رو نگرفته ![]() ینی به طور کلی ادم حسابش نکردن اینارو نوشتم تا واقعا نظرتونو در مورد بازی دیشب بدونم بازی که ایران واقعا عالی بود همین RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - rohamdan - 22-06-2014 اگه اون وقت های تلف شده هم خوب پرس میکردن ارژانتینیارو مساوی کرده بودیم . ولی خب از اینکه 5-0 ببازیم که بهتر بود ![]() ![]() ![]() RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - mahdi207 - 22-06-2014 منکه دیشب وقتی باخت ایرانو دیدم گیریم گرفت واقعا عالی بازی واقعا عالی ولی خب این برای من شبیه برد ایران میمونه RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - ❤R@TA❤ - 22-06-2014 خیلی زور داشت که دقیقه 91 گل بزنن اما واقعا عالی بازی کردیم مخصوصا حقیقی RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - یزدان شیر - 22-06-2014 خیلی زور داشت که دقیقه 91 گل بزنن اما واقعا عالی بازی کردیم مخصوصا حقیقی آره خیلی عصابمون خورد شد گفتیم اه داشتیم آماده می شدیم بریم جشن بگیریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - spent † - 22-06-2014 اوووووووووووف ماحتی حاضر شدیم بریم بیروووووووون ولی......... ااااااااااااا خدامیدونه من چقدر گریه کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - ຖēŞค๑໓ - 22-06-2014 عالی بازی کردن یعنی بارورم نمیشد فقط یه گل!!!! من می گفتم الان 4 تا می خوردیم. عالی بازی کردن عالی RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - ~Mahnaz~ - 22-06-2014 بچــه هـآ وفق العــآده بـآزی کردنــ.....هیچکس حتــی خود مسی هــم فکرشــو نمیکردن ایرآن بتونــه اینقــدر خوب بـآزی کنـه. من بــه همشــون مخصوصـا حقیقی افتــخار میکنــم. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - بک استار بوی - 22-06-2014 ایران خیلی خوب بازی کرد میتونست گل بزنه ارزانتین شانس اورد RE: بچه ها سرتونو بالا بگیرین ( باخت افتخار امیز تیم ملی ! ) - girlup - 22-06-2014 چهه ![]() |