![]() |
اس ام اس جدید , اس ام اس ضد پسر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جدید , اس ام اس ضد پسر (/showthread.php?tid=123957) |
اس ام اس جدید , اس ام اس ضد پسر - Ξrιc logιc - 22-06-2014 وقتی خدا حوا رو آفرید چی گفت ؟ کار نیکو کردن از پر کردن است !!! . . . . . اس ام اس | اس ام اس جدید | اس ام اس خنده دار بهترین مدرک دروغ بودن قصه ها چیه ؟ شاهزاده افسانه ای همیشه خوش تیپ و باهوش و پولدار و مجرده !! . . . . . آگهی نیازمندی : به پنج مرد زرنگ و کاری یا یک زن نیازمندیم ! . . . . . زن خودش را زیبا می کند چون خوب فهمیده که چشم مرد ، تکامل یافته تر از مغز اوست ! . . . . . شنیدین این پسرای دم بخت میگن : من قصد ازدواج ندارم ؟ یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من ! ازدواج که قصد نمی خواد ! پول می خواد که تو نداری ! . . . . . پسره می ره لوازم التحریر فروشی می گه آقا شما کارت « تو تنها عشق منی » دارید ؟ فروشنده می گه : بله داریم پسره می گه : پس ده تا بهم بدین . . . ! . . . . . اس ام اس | اس ام اس جدید | اس ام اس خنده دار ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺍﻧﻘﺪ ﻧﮕﯿﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺗﺮﺷﯿﺪﻥ ، ﺧﻮﺏ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ ﺯﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻣﯿﺎﺭﯾﻦ icon lol اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . تا حالا دقت کردین پسرای امروزی قشنگ تراز ما دخترا ابرو ور میدارن ؟ آدم حسودیش میشه دلش میخواد بپرسه کجا ابرو ور میدارن ! . . . . . دانشمندان دریافتند نگاه مردان به سالگرد ازدواج مانند نگاه گوسفندان است به عید قربان . . . icon neutral اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . داریم کم کم نزدیک میشیم به روزی که یه پسر از خودش عکس بزاره زیرش بنویسه اینم من بدون آرایش ! خخخخ ای خدااااااااا . . . . . اس ام اس | اس ام اس جدید | اس ام اس خنده دار پسرا که به پارک دوبل خانوما میخندین تا حالا فوتبال بازی کردنشونو دیدین ؟ اون دیگه ته خندس ! icon lol اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . مرد باید خوش تیپ باشه و اهل کار ، اخلاقش با کتک درست میشه icon biggrin اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . اینجوری که داریم پیش میریم چند وقت دیگه باید به دخترا بگیم : مگه پسری که ابروهاتو برداشتی ؟ icon neutral اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . اینکه پسرا مشکل چی بپوشم ندارن ربطی به ژنتیک و اینا نداره ، دلیلش اینه که معمولا حداکثر یه لباس تمیز دارن ! icon biggrin اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . اس ام اس | اس ام اس جدید | اس ام اس خنده دار شما ! آقا پسرى که ابروهاتو نخ میکنى شبیه جارى دختر عموى من میشى . . . دیگه نباید از واژه نوکرتم و چاکرتم استفاده کنى ! شما از واژه هاى عجیجم اینا استفاده کن ! بوج برات ! icon neutral اس ام اس و پیامک جدید خنده دار ضد پسر شهریور ماه 92 . . . . . ﺣﺎﻻ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺍﮔﻪ ﭘﺴﺮﺍﻱ ﺍﻣﺮﻭﺯی ﺑﺮﻥ ﺟﻨﮓ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﻪ ؟! ﺍﺳﯽ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﻭ ﺗﻴﺮ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﮐﻦ ! ﺧﺴﺘﻢ ﺣﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ ! ﻣﻬﺮﺍﻥ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓﻮ ﺑﻤﺐ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﮐﻦ ! ﻧﻬﻬﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ با خواهرش ازدواج کنم ! ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺸﺎﺑﺎﺭﻭ ﭘﺮ ﮐﻦ ! ﺍﻭﻭﻭ ﮐی ﻣﻴﺮﻩ ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﻫﻮ ﺗﻴﺮ ﺑﻴﺎﺭﻩ ! ﻣﻬﺪﯼ ﺗﻔﻨﮓ ﭘﺮ ﮐﻦ ! ﻣﮕﻪ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨی ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﻣﻮ ﺗﻤﻴﺰ ﻣﻴﮑﻨﻢ ! ﻣﻤﺪ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺧﻂ ﻣﻘﺪﻡ ! ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﻦ ﺿﺪ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻭ ﮊﻝ ﻣﻮﻡ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪﻩ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﻴﺎﻡ |