![]() |
دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور! (/showthread.php?tid=124165) |
دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور! - ஐற£ℒἶ†дஐ - 22-06-2014 ![]() مواد لازم برای یه دسر راحت و فوق العاده خوشمزه : پودینگ توت فرنگی ۱ بسته پودینگ وانیلی ۱ بسته شیر ۱ لیتر بیسکویت پتی بور ساده طرز تهیه : * ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید . پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه . بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید . پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید . سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید . نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن . بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) . نکته : روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . بهتره۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کرد تا پودینگ غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن . |