انجمن های تخصصی  فلش خور
ساندویچ قارچ برگر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ساندویچ قارچ برگر (/showthread.php?tid=125125)



ساندویچ قارچ برگر - tyjtfhdhr - 24-06-2014

ساندویچ قارچ برگر 1

انواع ساندویچ - ساندویچ قارچ برگر

ساندویچ
قارچ برگر
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای 6 نفر:* گوشت گوساله چرخ کرده 600 گرم* پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک* قارچ خرد کرده و سرخ شده 150 گرم* جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری* نمک و فلفل به میزان لازم* رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری* آویشن 1 قاشق چایخوری* پنیر چدار 70 گرم* تخم مرغ 1 عدد* پودر نان نصف پیمانه
طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل،
تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. سپس مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید. مقداری قارچ و پنیر را روی هر کدام از برگر ها (گوشت های گرد و صاف شده) قرار دهید و از کناره ها مقداری گوشت را روی پنیر و قارچ بکشید تا پنیر و قارچ میان گوشت قرار بگیرند. (مانند تصویر) کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید. در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.
روش تهیه
قارچ سرخ شده:ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید و در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید. به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید.


RE: ساندویچ قارچ برگر - لیدا پرنسس قلب ها - 24-06-2014

هر کی دوست داره به من برام تولدم کادو بده یه شارز همراه اول برام رمزش رو به پیامم بفرسته