![]() |
*>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% (/showthread.php?tid=125168) صفحهها:
1
2
|
*>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 24-06-2014 سلام دوستان
![]() با شرکت در نظرسنجی بهترین آهنگ رپ اردیبهشت ماه 1393 را انتخاب کنید. این نظرسنجی ماهانه برگزار میشود و در آن بهترین آهنگ رپ فارس ک در اون ماه منتشر شده ب انتخاب شما دوستان انتحاب میشه... ![]() قوانین "هر شرکت کننده میتونه چند تا آهنگو انتخاب کنه محدودیتی برای انتخاب وجود نداره" ![]() "اگه میخواید رایتونو عوض کنید پست خودتونو ویرایش کنید،پست جدید نزارید ک رایتون حساب نمیشه" ![]() "شما آهنگایی خارج از لیستمب رایتون آضافه کنید ولی دقت کنید آهنگ تو اردیبهشت ماه منتشر شده باشه و رپ باشه(یا حداقل خوانندش قبلا تو این سبک کار میکرده)" ![]() *برای جلوگیری از تقلب فقط رای کسایی ک بالای 20 ارسال دارن محاسبه میشه* ![]() *نظرسنجی از هم اکنون آغاز میشه و به مدت 10 روز تا تاریخ 14/4/93 ادامه داره ،* ![]() *بلافاصله پس از اتمام این نظرسنجی، سه آهنگ برتر اعلام خواهند شد* ![]() لیست آهنگای منتشر شده در این ماه (البته آهنگای معروف) رضاپیشرو و بیگرض - حس امنیت امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من وانتونز و آرتا - این دو سه روزه گروه تی ام بکس - پرچمو بده بالا گروه 25BAND - از پیشم میری علی جیدال و مهتا - غرقشون میکنیم
امیر قیامت - عصر شنبه
علی اوج - حسرت
آرش و S.. Love Rock N Roll - T-Pain
علی اوج - فصل ما
محمد تی دی - مد
علی پیشتاز و سمیر - متاسفم
تهم و پایا - تله
رضا پیشرو و علی اوج - یادت نیست
امیر قیامت - گرامافون
جاستینا - فصل آخر
ساتراپ - سمفونی مرده ها
RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Mr.Ehsan - 24-06-2014 اسموون ابی صادق ![]() امیر خلوت ![]() RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 24-06-2014 رضاپیشرو و بیگرض - حس امنیت امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من وانتونز و آرتا - این دو سه روزه علی جیدال و مهتا - غرقشون میکنیم امیر قیامت - عصر شنبه محمد تی دی - مد تهم و پایا - تله رضا پیشرو و علی اوج - یادت نیست امیر قیامت - گرامافون جاستینا - فصل آخر RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Wanton - 24-06-2014 همون 5 تا آهنگ که توی " سیس " منتشر شدن + مود از T-Dey و علی شاه ! بعضیا رو که گوش ندادم ! بعضیا هم که ارزش گوش دادن نداشت :| RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 26-06-2014 (24-06-2014، 22:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهنگ یادت نیست و فصل آخرم ارزش گوش دادن دارن،گرچه صدای اوج علی و علی پویان توشون رو مخ بود... اگه از گنگ خوشت میاد سمفونی مرده ها رو از دست نده RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014 امیرخلوت و صادق - آسمون آبی
RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - First Star - 26-06-2014 امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من آرش و S.. Love Rock N Roll - T-Pain :| RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 28-06-2014 رای خودم
امیرخلوت و صادق - آسمون آبی
جاستینا - قصه ی من محمد تی دی - مد ساتراپ - سمفونی مرده ها RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - eNorto - 28-06-2014 اسمون ابی سمفونی مرده ها قصه ی من مد 9:30شب RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 01-07-2014 آپ ![]() |