![]() |
لازانیا با کدو حلوایی - آکاایران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لازانیا با کدو حلوایی - آکاایران (/showthread.php?tid=126059) |
لازانیا با کدو حلوایی - آکاایران - tyjtfhdhr - 26-06-2014 دستورالعملی برای پخت کدو تنبل من عاشق کدو تنبل هستم- کدو تنبل یکی از میوه های مورد علاقه من است. مهم نیست کدو تازه باشد یا کنسرو شده ، شما مارمالاد این میوه را هم با هر چیزی می توانید میل کنید. با نان های شیرین و یا بعد از غذاهای مورد علاقه تان به عنوان دسر میل کنید. کدو تنبل طرز پخت بسیار آسانی هم دارد. ما هم در اینجا به شما علاقمندان کدو یک دستورالعمل جدید آموزش می دهیم. لازانیای کدو,لازانیای گیاهی,لازانیای سبزیجات لازانیا با کدو حلوایی غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - لازانیا با کدو حلوایی مواد لازم برای آشپزی آکا برای شش نفر: 550 گرم قارچ تازه و خرد شده یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده 2/1 قاشق چایی خوری نمک 2 قاشق چایی خوری روغن زیتون 1 قوطی کدو کنسرو شده 2/1 فنجان خامه 1 قاشق چایی خوری 1 برگ خشک شده نعناع فلفل کوبیده شده 9 عدد پاستا ی خام 1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی) 1 فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی ( پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده 4/3 فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی) طرز تهیه : در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید. 2/1 فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از پنیر ریکوتا ،2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود. ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45 دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید. |