انجمن های تخصصی  فلش خور
اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس (/showthread.php?tid=12626)

صفحه‌ها: 1 2

اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - mohammad12 - 21-07-2012

علی کریمی کلا فوتبالیست عجیبی است و کار های خاصی می کند که اصلا قابل پیش بینی نیست و خیلی ها را انگشت به دهان می کند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس 1

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، کریمی بعد از پایان بازی با نفت آبادان راحت تر از حد تصور پیراهن خود را تقدیم به کودک خردسال توپ جمع کن آبادانی کرد که این مهم از نگاه عکاسان حاضر در محل دور نماند. اما اتفاق عجیب لحظاتی بعد رخ داد آنجا که عده ای از ماموران درشت هیکل حاضر در زمین به زور و با کتک زدن آن توپ جمع کن خردسال پیراهن کریمی را از او گرفتند تا کودکی که احتمالا خیلی راحت به یکی از آرزوهای زندگی اش رسیده بود ناراحت و دست خالی بماند. علی کریمی که از این اتفاق آگاه شده بود بشدت عصبانی و ناراحت شد و از اتفاقی که افتاد ابراز تاسف می کرد اما دستش به جایی بند نبود تا برای آن پسر بچه کاری کند!

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - LIGHT - 22-07-2012

بازیکن به این میگن. همه چی تکمیل...Big Grin

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - shahzade - 22-07-2012

واقعا ک
همون زورشون فقط به بچه می رسه

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - ☭Nicola☭ - 22-07-2012

انصافا کریمی مرد اخلاق بزرگی هست.من جوانمردی های زیادی از وی سراغ دارم.

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - *mahya* - 22-07-2012

ایول دمش گرم به این میگن بازیکن.........................

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - mehdi1 - 22-07-2012

په هه‎Big Grin
من نمیدونم آقایی که اینو میگی شما همدورش بودی؟باهاش بودی؟باهات بود؟[/php]

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - alireza10750 - 22-07-2012

واقعا بازیکن با غیرتی است من که ازش خوشم میادHeartBig Grin

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - samin90 - 22-07-2012

من از اون موقعي كه با فوتبال آشنا شدم تيمم پرسپوليس بود و بازيكن مورد علاقه ام كريمي والانم همين طور خيلي ناراحتم كه دير به دنيا اومدم چون فقط 12 سال دارم و كريمي هم داره از فوتبال كنار ميره چون 33 سال داره شايدم بيشتر ولي شايد سرمربي شد و من بتونم اون رو بيشتر ببينمUndecidedSmileSmile

ومن از كريمي با غيرت تر نديدم و واقعا براي اون مجيدي وطن فروش متاسفم مجيدي يكم از كريمي ياد بگيرAngryAngry

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - فرشته ي كوچولو - 23-07-2012

واقعا كه بهترين و با غيرت ترين بازيكن ايرانهBlush
ايول بهشSmile

RE: اتفاقی که جادوگر را بعد از بازی با صنعت نفت به خشم آورد ؛ عکس - سینا2000 - 23-07-2012

هیکلش ایشون در حلقم ...
خاک به سرم جا نمیشهBlushBig GrinTongue