![]() |
کوفته لوبیا سفید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته لوبیا سفید (/showthread.php?tid=126842) |
کوفته لوبیا سفید - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم: لوبیا سفید ( خیس شده ): یکو نیم پیمانه کدو سبز ( رنده شده ): 2 عدد هویج ( رنده شده ): 2 عدد سیبزمینی ( پخته و له شده ): 4 عدد ذرت ( پخته شده ): یک پیمانه کنجد ( بو داده ): یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری پودر جوز هندی: یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری نمک: 2 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم پودر نان: 3 پیمانه پنیر سفید ( رنده شده ): به میزان لازم مواد لازم برای تهیه خمیر: آرد سفید: یک و نیم پیمانه نمک: 2 قاشق چایخوری آب: 2 پیمانه طرز تهیه: لوبیا سفید را از شب قبل خیس میکنیم. بعد با کمی آب آن را میپزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در میآوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل کدو سبز و هویج رنده شده، سیبزمینی لهشده، کنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پختهشده، آبلیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب میکنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست میکنیم. بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب میکنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفتهها را در مایه ذکر شده فرو میکنیم و سپس در پودر نان میغلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغکرده و با احتیاط کوفتهها را در روغن فراوان سرخ میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب میچینیم. همچنین میتوانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفتهها را میتوانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم. |