انجمن های تخصصی  فلش خور
کوفته لوبیا سفید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوفته لوبیا سفید (/showthread.php?tid=126842)



کوفته لوبیا سفید - امیررضا* - 27-06-2014

مواد لازم:
لوبیا سفید ( خیس شده ): یک‌و نیم پیمانه
کدو سبز ( رنده شده ): 2 عدد
هویج ( رنده شده ): 2 عدد
سیب‌زمینی ( پخته و له شده ): 4 عدد
ذرت ( پخته شده ): یک پیمانه
کنجد ( بو داده ): یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
آب‌ لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر نان: 3 پیمانه
پنیر سفید ( رنده شده ): به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد سفید: یک و نیم پیمانه
نمک: 2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس می‌کنیم. بعد با کمی آب آن را می‌پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می‌آوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل کدو سبز و هویج رنده شده، سیب‌زمینی له‌شده، کنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته‌شده، آب‌لیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب می‌کنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست می‌کنیم.
بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب می‌کنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفته‌ها را در مایه ذکر شده فرو می‌کنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغ‌کرده و با احتیاط کوفته‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌کنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب می‌چینیم. همچنین می‌توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفته‌ها را می‌توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.