![]() |
کوفته سبزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته سبزی (/showthread.php?tid=126844) |
کوفته سبزی - امیررضا* - 27-06-2014 کوفته سبزی یکی از غذاهای سنتی و محلی شیرازیها است. مواد لازم: -برنج نیمدانه: ۲پیمانه -نخود ریز: یک پیمانه -سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری ) -گوشت چرخ کرده: حدود نیمکیلوگرم طرز تهیه: * برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس میکنیم. * سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد میکنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز میشود ) در همین فاصله یک پیمانه برنج نیمدانه و مقداری از سبزی در قابلمه ریخته بصورت آش پخته شود ( آب آن زیاد باشد ) * برنج و نخود و سبزی و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و فلفل را همه باهم در غذا ساز ریخته تا میکس شود بعد حدود ۱۵ دقیقه ورز میدهیم. * سپس پیاز داغ درست میکنیم. مقداری کشمش و گردوی ریزشده را تفت میدهیم . * از مواد میکس شده گلولهای اندازه یک نارنگی برداشته وسط آن را کشمش ، گردو، و پیازداغ گذاشته میپیجیم و دانه دانه در آش که در حال جوش هست میریزیم (کوفتهها را دانه دانه به فاصله ۱۵ثانیه میاندازیم تا باز نشوند). * کوفتهها که تمام شد حرارت را کم کرده میگذاریم تا آش جا بیفتد آش نباید رقیق باشد، ن |