![]() |
طرز تهیه آش دوغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه آش دوغ (/showthread.php?tid=126845) |
طرز تهیه آش دوغ - tyjtfhdhr - 27-06-2014 وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ، کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیف تد... آش دوغ,آش دوغ اردبیل,آش دوغ سرعین,[categoriy] طرز تهیه آش دوغ آش انواع آش و حلیم - طرز تهیه آش دوغ مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 نفر:گوشت چرخ کرده=300 گرمپیاز=2 عددآرد برنج=نصف لیوان تخم مرغ =2 عددسبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلونخود و لوبیای پخته=2 لیوانبرنج=نصف لیواندوغ=4 کیلوروغن،نمک و فلفل=بمیزان لازمپیاز داغ=2 قاشق غذاخوریطرز تهیه:گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ، کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیف تد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود. مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 نفر: گوشت چرخ کرده=300 گرم پیاز=2 عدد آرد برنج=نصف لیوان تخم مرغ =2 عدد سبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلو نخود و لوبیای پخته=2 لیوان برنج=نصف لیوان دوغ=4 کیلو روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم پیاز داغ=2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد). وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ، کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیف تد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود. |