انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه آش دوغ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه آش دوغ (/showthread.php?tid=126845)



طرز تهیه آش دوغ - tyjtfhdhr - 27-06-2014

وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،
کوفته
ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا
آش
جا
بیف
تد...

آش دوغ,آش دوغ اردبیل,آش دوغ سرعین,[categoriy]



طرز تهیه آش دوغ




آش انواع آش و حلیم - طرز تهیه آش دوغ



مواد لازم برای

آشپزی
آکا
برای 6 نفر:گوشت چرخ کرده=300 گرمپیاز=2 عددآرد برنج=نصف لیوان
تخم مرغ
=2 عددسبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلونخود و لوبیای پخته=2 لیوانبرنج=نصف لیواندوغ=4 کیلوروغن،نمک و فلفل=بمیزان لازمپیاز داغ=2 قاشق غذاخوریطرز تهیه:گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و
تخم مرغ
مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،
کوفته
ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا
آش
جا
بیف
تد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این
آش
را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.



مواد لازم برای

آشپزی
آکا
برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
آرد برنج=نصف لیوان

تخم مرغ
=2 عدد
سبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلو
نخود و لوبیای پخته=2 لیوان
برنج=نصف لیوان
دوغ=4 کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
پیاز داغ=2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و
تخم مرغ
مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،
کوفته
ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا
آش
جا
بیف
تد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این
آش
را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.