![]() |
کوفته نخودی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته نخودی (/showthread.php?tid=126848) |
کوفته نخودی - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: گوشت مغز ران: 500 گرم نخود: 400 گرم تخممرغ: یک عدد پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری سرکه: یک دوم لیوان شیره انگور: یک دوم لیوان نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم برای داخل کوفته ها: خرمای هسته گرفته، آلو، کشمش، زرشک، گردو و یک عدد تخم مرغ آب پز طرز تهیه: * نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید، * سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. * بعد ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. تخممرغ را نیز اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کاملا ورز دهید. * از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چایخوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید. * در یک ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با کمی روغن و رب گوجهفرنگی کمی تفت دهید. 2 لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. * سپس کوفتهها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفتهها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفتهها نیز بپزد. * بعد از 20 دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سس کوفتهها اضافه کنید و 10 دقیقه زمان بدهید تا کوفتهها طعم سرکه شیره را بگیرند. |