![]() |
طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل (/showthread.php?tid=126877) |
طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل - tyjtfhdhr - 27-06-2014 سینههای مرغ بیاستخوان را به وسیله بیف تککوب کمی صاف کنید.... مرغ کریپسى با سس عسل و خردل طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل انواع غذا با مرغ - طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل مواد لازم: • سینه مرغ بیاستخوان: 300گرم تخممرغ: 2عدد • ماست شیرین: 3قاشق سوپخوری سرپر، کیسه شده • روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری • پودرفلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین، پودرسیر و پاپریکا: هرکدام یکچهارم قاشق چایخوری •پودر سوخاری ریزبافت: یک پیمانه • پودر سوخاری دانه درشت (درشت بافت): یکدوم پیمانه • مواد لازم برای تهیه سس غذا • سس خردل: 3 قاشق سوپخوری، سرپر • عسل: 2قاشق سوپخوری • آبجوش: یک قاشق چایخوری • سرکه: یکچهارم قاشق چایخوری •پودر سالاد : یکچهارم قاشق چایخوری • کنجد بو نداده: یکدوم قاشق چایخوری • پودرفلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری طرز تهیه:1 - سینههای مرغ بیاستخوان را به وسیله بیف تککوب کمی صاف کنید.2- تخممرغ و ماست را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون و ادویهها را به آن بیف زایید.3- این سینههای مرغ را به مدت 8ساعت در این مواد در یخچال بگذارید تا مزهدار شود، سپس در یک سینی فر نچسب با قلممو کمی روغن بمالید. 4-سینههای مرغ مزهدار شده را ابتدا در پودر سوخاری ریزبافت و سپس در درشتبافت بیندازید و با دست کمی فشار دهید تا دانههای درشت پودر سوخاری در بافت مرغ فرو رود.5- سپس در سینی فر گذاشته و با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه قرار دهید. برای تهیه سس، عسل را با آبجوش کمی رقیق کنید، سپس سس خردل، سرکه و ادویهها را به آن بیف زایید.پیشنهاد:برای پودر سوخاری دانه درشت، تعدادی نان باگت را تکه تکه کرده و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها خشک شود، سپس آنها را در یک کیسه پل استیک ی ریخته و کمی بکوبید تا بافت درشت نانها ایجاد شود. سپس از آنها بهعنوان پودر سوخاری دانهدرشت استفاده کنید. |