انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه تارت مرغ و هویج - آکا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه تارت مرغ و هویج - آکا (/showthread.php?tid=126878)



طرز تهیه تارت مرغ و هویج - آکا - tyjtfhdhr - 27-06-2014

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ‌پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده‌های نان در آید...


روش تهیه تارت مرغ و هویج - آکا


طرز تهیه تارت مرغ و هویج



انواع غذا با مرغ - طرز تهیه تارت مرغ و هویج


مواد اولیه:




مواد لازم برای داخل تارت:

سیب‌زمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد



مواد لازم رویه:

آرد 250 گرم


زرده تخم‌مرغ یک عدد


کره سرد 125 گرم


بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری


نمک و فلفل به میزان لازم


سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم


سیر یک حبه


زنجبیل یک قاشق مرباخوری


هویج ریز خرد شده 100 گرم


ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپ‌خوری


خامه 100 گرم


روغن به میزان لازم


کره 40 گرم


پیاز یک عدد



قارچ
خرد شده 200 گرم


آب‌لیمو یک قاشق سوپ‌خوری


آرد یا آرد ذرت یک قاشق سوپ‌خوری


آب مرغ 1/4 پیمانه





روش تهیه خمیر:

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ‌پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده‌های نان در آید، بعد زرده تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پل

استیک
می‌گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.



روش تهیه رویه:

پیاز را تفت داده، سپس با

قارچ
، آب‌لیمو و کره تفت می‌دهیم تا آب
قارچ
کشیده شود. آرد را افزوده، سپس آب مرغ را می‌ریزیم و وقتی نیمی از آب مرغ کشیده شد آن را از روی حرارت برمی‌داریم.



روش تهیه مواد میانی:

* سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می‌دهیم تا ترد و مزه‌دار شود.

* مرغ مزه‌دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می‌دهیم تا رنگ آن

برگر
دد، بعد هویج و سیب‌زمینی را می‌ریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می‌زنیم تا نیم‌پز شوند و از روی حرارت برمی‌داریم.

* خمیر را در قالب قرار می‌دهیم با چنگال چند سوراخ می‌زنیم و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.

* خمیر را از فر خارج کرده، می‌گذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد مواد رویه را اضافه می‌کنیم و دوباره در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم تا سطح مواد بالا بیاید.