![]() |
مربای انجیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مربای انجیر (/showthread.php?tid=126913) |
مربای انجیر - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم:
انجیر مربایی 2 کیلو گرم، شکر 3-3.5 کیلو گرم، آب 12-14 لیوان خوهر لیمو 1.5 قاشق چایخوری، دانههل مقداری طرز تهیه:انجیرها را تمیز می شوییمو در آبکش می ریزیم . (انجیرها حتماً باید یک اندازه و از نوع انجیر تابستانی باشندکه نسبتاً ریز هستند) . شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً جوش بیاید. در صورتی که نیاز به جرم گیری باشد ، جرم آنرا می گیریم و سپس انجیرها را در آنریخته و با حرارت نه چندان زیاد می جوشانیم . انجیرها بتدیج حالت شفاف و شیشه ایپیدا می کنند . جوهر لیمو را در این مرحله اضافه می کنیم غلظت شهد این مربا بایدکاملاً حالتی مثل عسل داشته باشد . این مربا در طولانی مدت سالم و خوب باقی می ماند
|