![]() |
مربای بهار نارنج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مربای بهار نارنج (/showthread.php?tid=126914) |
مربای بهار نارنج - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم:
گل بهار نارنج 250گرم ، شکر 1 – 1.5 کیلوگرم، جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری، آب 4 – 6لیوان طرز تهیه:در ظرفی گلهای بهار نارنجرا ریخته و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 5 دقیقه بجوشد . آنرا درصافی ریخته و مجدداً این کار را 3 بار تکرار می نماییم ، سپس گلها را در آب سردریخته و 2-3 ساعت در آب نگه می داریم . در این مدت چند بار آب آنرا عوض می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم سپس گلها را در آن ریخته و جوهر لیمورا نیز اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شده و سطح آن پرحباب گردد . این مربا در صورتی که با گل بهار نارنج تازه تهیه شود ، بسیار خوش طعمو لذیذ خواهد شد.
|