انجمن های تخصصی  فلش خور
ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- انجمن: عکس های بازیگران و هنرپیشگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=54)
+---- موضوع: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) (/showthread.php?tid=127132)

صفحه‌ها: 1 2


ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 28-06-2014

سام درخشانی و نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) دو بازیگر سینما و تلویزیون ایران به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.



این دو بازیگر که برای تشویق و حمایت از تیم ملی کشورمان در بازی های جام جهانی در قالب تیم هنرمندان به برزیل سفر کرده بودند به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/06/28/14dv43i6o0hatkpeswnv.jpg


مادر سام درخشانی چندی پیش در گفتگو با مجله ایده آل گفت: درحال حاضر دوست دارم سام هرچه زودتر ازدواج کند. اما متاسفانه به خاطر مشکلاتی که وجود دارد جوان‌ها از تشکیل خانواده گریزانند. به‌خصوص که تحمل شرایط هنرمندان کار آسانی نیست. به هرحال بازیگری شغلی است که وقت و بی‌وقت باید به فیلمبرداری بروی و این کمبود وقت برای خانواده شاید ایجاد دردسر کند. البته باید قبول کنیم که زندگی هنرمندها به‌خصوص بازیگران به شدت زیر ذره‌بین است و این موضوع هم خواه ناخواه برای هرکسی قابل هضم نیست. توقع جوان‌های این دوره هم کمی زیاد شده است! انتظارا‌ت‌شان از زندگی مشترک قابل مقایسه با زندگی ما پدرومادرها نیست. من مثل هرمادری آرزوی دیدن ازدواج پسرم را دارم اما اینکه این اتفاق پیش بیاید یا نه به تصمیم خود سام بستگی دارد، سام من ۳۹ساله شده و کم کم باید آستین بالا بزند. سام پسر بزرگ من است، دخترم پانته‌آ ۵سال از او کوچک‌تر است، شهریار هم پسر کوچک‌تر خانواده است. از بین ۳ بچه‌ام فقط پانته‌آ ازدواج کرده اما هنوز صاحب نوه نشده‌ام.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/06/28/sam-derakhshani92_aksbaroon_com_01.jpg


سام درخشانی متولد ۳۱ تیر ۱۳۵۴ و دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است.

او در آموزشگاه بازیگری سمندریان یک دوره بازیگری گذرانده‌است و با مجموعه شب زدگان به دنیای بازیگری پا گذاشت.

پس از آن با بهشت آبی، مجموعه همسفر، خانه پدری، دلباخته، و اخیراً هم در سریال سالهای برف و بنفشه و ما چند نفر و روزهای زیبا و نابرده رنج و دارا و ندار و مجموعه پژمان با بازی پژمان جمشیدی این مسیر را ادامه داده‌است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/06/28/Narges-Sam-Alootorsh-5.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/06/28/yntws1djs4a1lo0kzbnc.jpg



نرگس محمدی نیز زاده ی ۹ فروردین ۱۳۶۴ در تهران است و به گفته خود وی در یک برنامه تلویزیونی اصالتی سرابی دارد. نرگس محمدی ابتدا به تئاتر مشغول شد. اولین حضور سینمایی وی در فیلم ریسمان باز بود. وی با بازی در آناهیتا (فیلم) نشان داد که استعداد خوبی در این زمینه دارد و پخش ستایش (مجموعه تلویزیونی) نیز زمینه شهرت وی را فراهم کرد. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی پرستاری می‌باشد.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cms.jamejamonline.ir/Media/Image/1393/03/27/635386254280488784.jpg


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - sogol15 - 28-06-2014

بهم میان!!
ولی به سام درخشانی نمیخوره متولد 1354 باشه!!
می خواد تو 39 سالگی تازه ازدواج کنه!!!Huh


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - Ati-74 - 28-06-2014

اصلا از این محمدی خوشمـ نمیادConfused


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-06-2014

خداروشکر

سام و نرگس HeartBig Grin


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - t★r G!RL$ - 28-06-2014

دروغه


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 28-06-2014

(28-06-2014، 17:30)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
دروغه

لابد عکسای به هم چسبیده شون هم فتوشاپه.....Dodgy


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - 11chelsea - 06-07-2014

عزیزم شایعه بوده .........تموم شد خود سام درخشانی اعلام کرد
اول مطمئن شو بعد بزار عزیزمSad


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - -Edgar - 06-07-2014

الکی بودUndecided


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - persian7 - 06-07-2014

ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) 1


RE: ازدواج ســـــام درخشانی با نرگس محمدی (ســتایش) - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 06-07-2014

اع...
با هم رفتن برزیل
همون جا هم مخشو زده دیگه