![]() |
اس ام اس جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جدید (/showthread.php?tid=129859) |
اس ام اس جدید - Ξrιc logιc - 02-07-2014 غضنفر خرش می میره ، مردم میگن بریم برای شوخی بهش تسلیت بگیم وقتی میرن غضنفر میگه : اصلا فکر نمی کردم خر من این همه فامیل داشته باشه ! ------ من موندم حضرت نوح کجا زندگی میکرده که همه نوع حیوون اونجا بوده بابا خب مثلا پنگوئن و زرافه و خرس پاندا که تو یه اقلیم نمیگنجند. یا اینکه سر راه رفته قطب شمال و چین؟!! احتمالاً هماهنگ کرده مثلاً فلان ساعت سرِ کانالِ سوئز باشید ...!! واقعنا تا حالا بهش فکر نکرده بودم ------ دختره پیغام گذاشته پسر خوب مثه جا پاركه ......مگه پيدا ميشه -206- حالا فرضا پيدا شد كدومتون پارك كردن بلديد؟-206- والا ------ پــــــــسر : عشقم رمز فیسبوکت چیه ؟! دخــــــتر : تاریخ روزی که باهم دوست شدیم ! پـــــــسر : بیخیال من بهت اعتماد دارم عزیز دلم !!!!! -21-))) ------ ﻫﻤﻪ ﯼ ﭘﺴﺮﺍ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻫﺴﺘﻦ . . . . ﻭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﯼ ﻋﺰﺭﺍﺋﯿﻠﯿﺎﻥ ﻭ ﺍﺑﻠﯿﺴﯿﺎﻥ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ........ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺟﯿﻐﻐﻎ ﺩﺳﺖ ﺳﻮﻭﻭﻭﺕ ﻣﻮﻭﻭﻭﻭﻭﺝ ﻣﮑﺰﯾﮑﯽ ﻭ ﺣﻤﺎﯾﺖ (((((= ~~~~~~ ------ شبکه جام جم، داره اذان به افق لس آنجلس پخش میکنه، مامان بزرگم میگه :اذان تهرانه ؟ میگم :نه لس آنجلسه! میگه : ۲ زار اگه شعور داشتیا، با اذان شوخی نمیکردی -206- دیگه باید برم دنبال خانواده واقعیم.... -206- ------ ﺍﺩﺩ ﻟﯿﺴﺖ ﭼﯿﺴﺖ؟ . . . . . ﻓﻬﺮﺳﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﺷﺎﻣﻞ 95 ﺩﺭﺻﺪ ﻫﻮﯾﺞ ﻭ 5 ﺩﺭﺻﺪ ﺩﻭﺳﺖ |: ------ چیزی که تو فروشگاه ها رو وسایل نوشته: لطفا دست نزنید چیزی که من می خونم: وقتی کسی حواسش نیست دست بزنید ! خعلی حال میده... ------ من و برادرم سرما نمی خوریم اصلا مامانم میگه برای اینکه وقتی بچه بودین ، از حمام که می اومدین میذاشتمتون جلو پنکه خشک بشین حالا بدنتون مقاوم شده ! بعله ------ یﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺎﺳﻪﯼ ﺻﺒﺮ ﻣﻨﺘﻬﺎ ﻣﻦ ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻟﮕﻦ ﻗﺮﻣﺰا هستش ! والاااااااااا ------ لذتی که در “کوفت” گفتن مامان هست در “قربونت برم” هیچکس نیست والااااا بخدا.. ------ یه حکایت مکزیکی هست که هیچی نمیگه ! فقط موج میزنه ...... nishkhand ------ انقدر که موبایلم ساکته اگر یه موقع یکى زنگ بزنه گوشیم به جاى زنگ خوردن هول میشه سرفه میکنه ! ------ بسلامتی بچه های قدیم که با ذغال واسه ی خودشون سبیل می ذاشتن تا شبیه باباهاشون بشن نه بچه های الان که ابروهاشون رو بر می دارن تا شبیه مادراشون بشن ------ حالم خیلی بدِ >>> ...............................بریم قلیون خیلی خوشحالم >>> ............................بریم قلیون حُوصله ندارم >>> ..................................بریم قلیون بنزین ندارم >>> ....................................بریم قلیون کِلاس لغو شد >>> ................................بریم قلیون ... مدرکمُ گرفتم.شیرنیش؟ >>>....................بریم قلیون یارو 2ساعت دیگه میاد.چی کار کنیم >>>...بریم قلیون قلیونیا میدونن چی میگمااااا -21-)))) ------ ازین سوتی ها ندید صلوات -21-)) رﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮔﻔﺘﻢ : ﺁﻗﺎ ﯾﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﻭﯾﻨﺴﺘﻮﻥ ﺑﺪﻩ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﮔﻔﺖ : ﻻﯾﺖ ﺑﺎﺷﻪ؟ ﯾﻬﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻡ ﮔﻔﺖ : ﺁﺭﻩ ﻻﯾﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﭽﻢ ﮔﻠﻮﺵ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﺸﻪ ﺑﺪﻡ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﻢ ، ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻣﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺳﻼﻡ ﮐﺮﺩﻡ ، ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﻔﺘﻢ : ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ من ﭼﯽ ﺷﺪ |: ؟ ------ ازینکه بعضیا به سمتت نمیان ناراحت نشو... ایراد ازتو نیست!مگس هم هیچوقت سمت گل نمیره! همیشه میره سمت یه ع....ن....ی،مثل خودش! بهله"!اینجوریاس! ------ ﺁﻗﺎ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻣﺎﻏﺘﻮ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﮐﺮﺩﯼ،ﻟﻨﺰ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ،ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺗﻮ ﻭﺭﺩﺍﺷﺘﯽ و ناز شدی! مﻦ ﯾﻪ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺩﺍﺭﻡ، ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﺶ؟ -21- والااااااا -206- ------ یارو میزنه ﺗﻮ ﮔﻮﺵِ برادرش برادرش ﻣﻴﮕﻪ : ﺍﺯ ﻋﻤﺪ ﺯﺩی؟ یارو ﻣﻴﮕﻪ : ﺁﺭﻩ برادرش ﻣﻴﮕﻪ : ﺧﻮﺏ ﻛﺎﺭی ﻛﺮﺩی ﭼﻮﻥ ﺍﺻﻼً ﺣﺎﻝ ﻭ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺷﻮخی ﻧﺪﺍﺷﺘم !! ------ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺷﺪ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﺭﻓﺘﻦ . . . ﺷﻤﺎ 1 ﺩﺭﺻﺪ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﺗﯿﺘﺮﺍﮊ ﻣﺎﻩ ﻋﺴﻞ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﺍﺩﻥ ﺷﻬﺮﺍﻡ ﺷﺐ ﭘﺮﻩ ﺑﺨﻮﻧﻪ ایول ایوله !!! ماه رمضون خوش هیکله !! مهمونم واسه افطار پشت دره " ایول بابا ایول ! ------ ايوب را گفتند صبر از كه آموختي ، گفت: از اينترنت ايران والااااااااااااااااااااا بخدا ------ به غضنفر میگن ; یه میوه ابدار وشیرین نام ببر ? میگه خیار. بهش میگن خیار کجاش ابدارو شیرینه میگه با چای شیرین بخورنظرت عوض میشه ------ مادرها دو سال اول به بچه هاشون راه رفتن و حرف زدن یاد میدن ، بقیه عمر بهشون میگن : بتمرگ ، خفه شو .اونوق میگن بچه چرا دچار دوگانگی شخصیت شده...... ------ گرگه در خونه بزبزقندي رو ميزنه؟ شنگول ميگه: کيه؟ گرگه ميگه : منم آقا گرگه شنگول و منگول و حبه انگور تحت تاثير صداقتش قرار ميگيرن و درو باز ميکنن ------ آهای اونایی که یکی دوستون داره : به جهنم !!! مارو همه دوس دارن …کصافط ------ قابل توجه آقایون.... . . . . . وقتی یک خانوم سوالی از شما میپرسد بهتر است حقیقت را به او بگویید چون احتمالا به آن دلیل سوال را میپرسد که جوابش را از قبل میدانند ! بهله... ------ آیا میدانید فقط یه ایرانی میتونه هر چی که افتاده زمین با فوت ضد عفونی کنه ؟؟؟ لا مصب فوت نیست که کلره !!! ------ زنه زنگ میزنه ۱۱۰ میگه: الوووو ! کمک ! یه مرده تو خونمون داره به من تجاوز میکنه میشه برای دستگیریش, آآآآ ّّّه ه ه ه ه ! اُ اُ اُ ه ه ه ! جووووووووون فردا بیاین !!! -206- ------ بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی ------ کاش یه نفر بود وقتی بغض میکردم میومد بغلم میکرد و میگفت: گریه کنی میکشمتا... والااااااااااااااااااا ------ اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده.... . . . . عاشق نشده احتمالا بساز بفروشه داره درختا رو قطع میکنه کصافط.... ------ پسرا 18 ماه میرن خدمت... 18 سال تعریف میکنن. لامصبا همه هم قهرمان پادگان بودن ... والاااااااااااا ------ فقط یه ایرانی میتونه: . . . . . . . از دزدگیر ماشین برای پیدا کردن صاحب ماشین کمک بگیره... والااااااااااااااااااا ------ دخدره استاتوس گذاشته: درد زایمان خیلی زیاده -21- بعد پسره زیرش کامنت گذاشته اره عزیزم درکت میکنم... دیگه کار از ابرو برداشتن و شلوار صورتی پا کردن گذشته والاااااااااا ------ رو دسته صندلی نوشته بود وقتی زلزله اومد پشت صندلیو نگا کن پشتشو نگا کردیم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزه اومد نگاه کن. ------ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻦ ﻣُﺮﺩﻡ . . . . . . . ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﯿﺎﯾﻦ ﺧﺘﻤﻢ |: ﻣﻬﻤﻮﻧﺎ ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩﺷﻮﻥ ﻣﯿﺮﻩ -206- ------ یه سوال فنی… . . . . . . . به بچه ی جوجه تیغی چی میگن؟ جوجه جوجه تیغی؟ توله جوجه تیغی؟ جوجه تیغاله(گوساله،بزغاله…) ! -206- ------ ﺁﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﻭﺳﺘﻮﻥ ﺩﺍﺭﻩ ... . . . . . . . ﻫﯿﭽﯽ !!! . ﺧﻮﺵ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺘﻮﻥ ﻫﯿﺸــــــــﮑﯽ ﻣﻨﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ))::'( ![]() ------ تا حالا به شباهت تخمه و فیض بوک دقت کردین ؟؟......هر جفتشو وقتی میشینی پاش ، باید با بیل جدات کنن ...-21-)واالاااا ------ پسره اومده وسط كلاس دانشگاه ميگه شلوارمو دربيارم؟؟ همه پسراگفتن:دربيار دربيار دختراهمه زير چشمي نگاه ميكردن...!!! يه دفه دستشو كرد تو ساكش وشلوار ورزشيش رو در آورد! پسرا:هاهاها دخترا:ايشششششششششش ------ این دُخدَرایی که میگن رنگِ مویِ مشکی سککسی تره . . . . . . . همونایین که مامانشون نمیزاره موهاشونو رنگ کنن |