![]() |
میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... (/showthread.php?tid=130593) |
میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - baran48 - 04-07-2014 [rtl]چرا می گن پیراهن و نمی گن ” جوان آهن ” ؟[/rtl]
چرا می گن اتوبوس و نمی گن اتوماچ یا جاروبوس ؟
[rtl]چرا می گن خداحافظ و نمی گن خداسعدی ؟[/rtl]
چرا می گن اتومبیل و نمی گن اتومکُلنگ ؟
[rtl]چرا می گن ماشین و نمی گن شماشین ؟[/rtl]
چرا می گن کبوتر نمی گن کبو خشک ؟
چرا به طراح چنین سوالاتی می گن دیوانه و نمی گن غول آنه ؟
[rtl]هااااااان ؟ آخه چرا ؟؟؟[/rtl]
حلال مشکلات افت تحصیلی پیدا کرده اید؟!؟!؟!
چند ترم است مشروط میشوید؟!؟!؟! هــــی زرتو زرت شکست عشقی میخورید؟!؟!؟! آیا ترشیده اید ؟!؟!؟!
![]() دیگر نگران نباشید!!!
.
. . . . . . . . . . . . . بـــه افق بـــپـــیــوَنــدید!!! ما محوتان میکنیم!!! "محوستان شریف" با مجوز رسمی از وزارت افق! [rtl]می دونستین که تو هر سهثانیه یک نفر تو دنیا میمیره ؟![/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]1[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]2[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]3[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]اوا الان یکی مرد[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl]و حالا یه نفر دیگه مرد!
. . . . . الان یه نفر دیگه مرد . . . . . . و حالا یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . . . یکی دیگه . . . . یکی دیگه . . . . این یکی هم که مُردعمـــه بنده بود .. پس دیگه دستتون به هیچجایی بند نیست !![/rtl] [rtl]
![]() یه تست خیلی کوچولو اگر شما از جمله افراد باهوش هسیتد بگویید اشبتاه کجاست ؟؟؟ ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴ یعنی شما الان به این موضوع تمرکز کردید ؟؟؟ اشتباه کلمات هسیتد و اشبتاهه من نگفتم اشتباه در اعداد هست !!! بهتر نیست برگردیم اول اتبدایی بخونیم؟؟؟ حتی کلمه ی اول ابتدایی هم اشتباهه پس بریم اول مهد کودک بخونیم حتی کلمه ی مهد کودک هم اشتباهه چرا رفتید دو باره مهد کودک رو ببینید ![]() ![]() [rtl]راستی بچه ها میدونستین با زدن دکمه ی F13 میتونین رنگ تم وب رو عوض کنین ؟؟[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
. . . . . . [rtl]نه خدایی الآن داری دنبال دکمه F13 میگردی؟!!![/rtl]
![]() [rtl]یرانسل در آینده ای نزدیک
![]() [rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl].[/rtl]
[rtl]مشترک گرامی چیه؟ چیزیشده ؟ چرا ساکتی؟
عاشق شدی؟ آخه بدبخت! با این وضع گرونی کی عاشق می شه؟ ها؟! ![]() مشترک گرامی یه طرح دارم پائیزه ؛ یکی سیم کارت بخر یکی ببر ، یکی میارم در خونتون یکی می دم به عموتون ، یکی هم واسه عمتون
[rtl]
[b] ![]() مشترک گرامی راستی با اون طرف به هم زدی؟
[rtl]بی خیال همراه اولیا همه این جورین! صبر کن یه ایرانسلیشو واست جور میکنم ؛که همه تو کفش بمونن.
![]() مشترک گرامی کاری باری؟؟؟
[rtl]قربونت ایرانسل...[/rtl]
این عشوه شتری ، عشوه شتری که می گن شنیدین ؟ دیدین؟
![]() ندیدین؟
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() نمیدونم چرا ازهمه چی یه چیزی هست در هرصورت منتظر نظراتون هستم.... RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - ▪ Ϻᾳᾘᾷᾔ ▪ - 04-07-2014 :/ سپاس RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - amir hossein.z - 04-07-2014 خیلی خوب بودن ![]() ممنون RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - ஐற£ℒἶ†дஐ - 04-07-2014 فکر کردم جواب دومیت کفش تن تاکه (((: می ذاشتی توی طنز اسم تاپیکم درست کن سوا==> سوال RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - @mahsa078@ - 04-07-2014 ![]() ![]() RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - kimia20 - 04-07-2014 عالی بود . . . . تشکر RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - ♥shaqayeq♥ - 04-07-2014 عالی بازم بزار! ![]() ![]() ![]() RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - ຖēŞค๑໓ - 04-07-2014 ممنون RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - parisa16 - 04-07-2014 خعلی باحال بووووووووووووووووووووووووووود....دمت گرم کلی فیض بردیم... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: میشه به چندتا سوا من جواب بدین ...من درگیرشونم... - ش ش ش شیطونک 16 - 04-07-2014 چون چ چسبیده به را |