![]() |
اس ام اس های عاشقانه و احساسی جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های عاشقانه و احساسی جدید (/showthread.php?tid=131047) |
اس ام اس های عاشقانه و احساسی جدید - negar24 - 05-07-2014 نه خودش موند نه خاطره هاش … تنها چیزی که مونده جای خالیشه ! . . آرام می آیم همانجای همیشگی ، سر همان ساعت همیشگی با همان شوق که می شناسیَش با خودم حرف می زنم ، برای خودم خاطره تعریف می کنم و بی صدا مثل همیشه می روم بی آنکه تو آمده باشی ! . . حکایت عجیبی دارد این “اشک” کافیست حروفش را به هم بریزی تا برسی به “کاش” ! . . روزی خواهد آمد که دردم را بفهمی روزی که دیگر هیچ دردی را نمی فهمم ! . . تنها “غم زندگیم” بدون تو زندگی کردن بود … حالا دیگر غمی ندارم ، آماده ام برای مرگ ! فرستنده : عباس.ص . . بگو که خواب می بینم بی تو نفس کشیدن را … . . این چشم های بی تو را به کجای این شهر بدوزم که هنوز نرفته باشی ! . . بی تو زیستن چیزی جز مرور مردن نیست ! . . امروز به آنهایی می اندیشم که روی شانه هایم گریه کردند و نوبت من که شد ، دیگر نبودند … فرستنده : سهیل. . اسمت را موج میبرد ، خودت را کشتی ، موهایت را باد و یادت را دفتر گم شده ام … اسمم را سنگی نگه میدارد ، خودم را گوری و یادم را … مهم نیست ! . . موهای سپید ، خاطرات انگشتان توست که از یاد گیسوانم نرفته ست ! . . میان این همه که هستند ، همیشه چرا دلم بهانه گیر توست که نیستی هرگز ؟ . . شبیه کسی که از یک آدرس تنها پلاکش را می داند ، در ازدحام آدمها و خیابانها دنبال دستهایت می گردم ! فرستنده : سهیل . . فکرت از سرم افتاد ، به همین راحتی نه آسمان به زمین آمد و نه دنیا تیره و تار شد ساده تر از آنچه فکرش را می کردم از سرم افتادی ؛ افتادی درست وسط چشمانم و با هر قطره ی اشکم فرو می ریزی و عاقبت تمام می شوی ! تمام می شوی و تمام می شوم … . . چه جمله ی غریبی است “فراموشت می کنم” ، وقتی تا آخر عمرت با یاد او زندگی می کنی ! . . جواب یه حرفایی فقط یه نفس عمیقه … الان چند وقته همه فکر می کنن مشکل قلبی دارم ! . . چه رسم بدیست در عاشقی فرهاد به خاطر عشقش کوه کند ولی من به خاطر عشقم باید دل بکنم ! فرستنده : عباس.ص . . از یه جایی به بعد توی هیجان انگیز ترین لحظه ها هم فقط نگاه می کنی ! . . روزهایی که تو رو کم دارم ، ابرها بیشترند ! . . هرچه احساس داشتم ، نرسیده به مقصد ، بینِ فاصله ها مُرد ! . . مثل برف که لکنت زمستان این سالهاست ، من انگار لکنت فصلِ بودنم ! فرستنده : سهیل . . سکوت توی گوشی تلفن سنگینترین سکوتهاست نه از دستها کاری ساخته است نه از چشمها … . . یک برو بر زبانم آمد به خاطر تو و هزار هزار “بمان” که در دلم ماند که ماند که ماند … .. نمی دونم چرا هرجا میرم ، “فکرت” منو پیدا میکنه ؟!!! . . بی آغوش برای کسی مرگ پیش نمی آید اما زندگی هم پیش نمی رود ! فرستنده : سهیل . . نبودنت را باور کرده است قلب تنهایم اما گونه هایم رد نبودنت را حس میکند … بازگـــــــــــــــرد ! . . خسته ام ، نه از راهی که آمده ام یا انتظاری که گاه امانم را میبرد ! خسته ام از تکرار ندیدنت … . . گاهی اسم یه خواننده رو میبینی بعد یاد یه آهنگش میفتی بعد یاد یه خاطره میفتی بعد یاد یه شخص میفتی و بعد آروم میمیری ، به همین سادگی ! . . باز هم مثل همیشه که تنها میشوم ، دیوار اتاق پناهم میدهد بى پناه که باشى قدر دیوار را خوب میدانی ! فرستنده : سهیل . . تو رفته ای اما یادت هنوز چه پابرجاست اینجا ! . . در قحطی تو چه دل خوشی دارند ! بیهوده می آیند و می روند این نفسهای من … . . آدم فقط در مورد بقیه خیلى راحت میتونه بگه : فراموشش کن ! . . تعطیل است مثل جمعه ها ، تمام حوصله ی من ! فرستنده : سهیل . . من بازمانده یک قصه ام همان “یکی” که نبود … . . خدایا ببخش ، امانت دار خوبی نبودم دلی که داده بودی شکست ! . . آنکه جان داد مرا عشقت بود آنچه لرزاند مرا هجرت بود … . . آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی ، پس لال می شود ، خفه می شود ، وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست ! . . از جان دادن هم سخت تر است این خنده های مصنوعی ! . . چه فرقی می کند بهشت یا جهنم ؟ شاد یا غمگین ؟ دنیای بی تو سراسر جهنمی غمگین است ! . . تو هنوز با تمام نبودنت ، تمام بودن منی ! RE: اس ام اس های عاشقانه و احساسی جدید - عشق دومین - 06-03-2015 فکرت از سرم افتاد ، به همین راحتی نه آسمان به زمین آمد و نه دنیا تیره و تار شد ساده تر از آنچه فکرش را می کردم از سرم افتادی ؛ افتادی درست وسط چشمانم و با هر قطره ی اشکم فرو می ریزی و عاقبت تمام می شوی ! تمام می شوی و تمام می شوم … . از این جمله خیلی خوشم اومد .معلومه ک خیلی خوش سلیقه ای RE: اس ام اس های عاشقانه و احساسی جدید - Boy cazzo - 06-03-2015 ممنون قشنگ بود |