![]() |
بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 (/showthread.php?tid=131644) |
بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - jaid - 06-07-2014 بين دختر خانومی که ... داري اين پست رو ميخوني....!!! خوشگلی.... . . . .چشات قشنگه... . . . .اندامت درسته... . . . .صدات قشنگه.... . . . ای وووول دخی.....دمت گرم باواااا ....... خوو لامصب .... شماره بده بیشتر آشنا شیم .....!! خاطرات بد یک مرد متاهل: . . . . . . . . . . . . . شب جمعه رفتم خونه دیدم زنم داره نمازمیخونه، وقتی رفت رکوع زدم پشتش گفتم:امشب شب جمعه است، خدا به دادت برسه. بعد رفتم آشپزخونه ديدم زنم گفت: ببین اگه مامانم نمازش روخونده شامو بیارم! مﯿﮕﻦ ﻋﺮﺍﻗﯿﺎ ﯾﻪ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻦ. ﻃﺮﻑ ﮔﻔﺘﻪ ﺗﺎ 11 ﻣﻨﻮ ﺑﮑﺸﯿﻦ ﮐﻪ ﻧﻬﺎﺭﻣﻮ ﺑﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﻭ ﺍﺻﺤﺎﺑﺶ ﺑﺨﻮﺭﻡ . . . . . . ﺍﯾﻨﺎﻡ ﮔﻔﺘﻦ 2 ﻣﯿﮑﺸﯿﻤﺖ ﮐﻪ ﻇﺮﻓﺎﺷﻮﻧﻮ ﺑﺸﻮﺭﯼ ![]() گشت ارشاد: ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ خانم ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﻧﺴﺒﺘﯽ ﺩﺍﺭﻥ؟ من : همکاریم خوب دارین رو چه چیزی همکاری میکنید؟ من : ﻫﯿﭽﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻣﮑﺎﻥ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﻢ ﺗـﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻞ ﮐﻨﯿﻢ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﺴﻞ ﺟﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ : ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺎﻟﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻥ . ﺑﺮﯾﺪ ﺑﺴﻼﻣﺖ ![]() دقت کردین دخترای فیس بوکی هر روز دارن خوشگلتر میشن ؟ . . . . . . . . . .. . ....ناقلاها نرم افزار جدید پیدا کردین؟ خداییش راستشو بگید!!! دﺧﺘﺮﺍ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﻦ. . , . , . , . . . 50 ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻣﯿﺎﻡ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯾﺘﻮﻥ ﮐﻪ ﺭﺩ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺗﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻪ. (ﮔﻞ ﻭ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻫﻢ ﺍز شما) تا چند روز پیش فک میکردم دوست دخترم فقط تَک پرِ خودمه، . . . . . . . . . . . . . . ولی یه روز که یواشکی تعقیبش کردم دیدم "منم یکی از اون 11 تام" مکالمه من و یکی از منتقدین سایت فان20: منتقد کامنت گذاشته: واقعا چرا فکر میکنید بی ادبی خنده داره و جالبه!؟ آخه واقعا هدفت از گذاشتن این پستای مسخره و بی محتوا چیه؟؟!!! پاسخ دندان شکن من: واقعا چرا فک میکنید ما به دنبال محتوا هستیم و با ادبیم.... تِم این سایت بر این اساسه.... شما اگه دنباله محتوا هستید برید سایت الکسیس تگزاس! فک کنم در افق و عمود محو شد دیگ ج نداد ![]() لایک دگ قدیمیه...... . . . . من بوووووووس میخوام... ![]() ﺟوووﻮﻥ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺷﺐ ﺟﻤﻌہ ﺭﺳﯿﺪ . . . . . . . . . . . . . . . . ﺑﺮﻡ ﺧﻮﺩمﻭ آماده ﮐﻨﻢ ﻭﺍسہ ﺩﻋﺎے ﮐمیل بعضیا همچین با تعجب میگن: یعنی دوس دختر نداری؟!! انگار دست و پا ندارم!! :-| o_O یعنی ﻣﻮﻧﺪﻡ ﭼﯽ ﺑﮕﻢ :| یه ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺩﺍﺭﻡ .. ﻫﯽ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﻪ ﻣﻦ ﻓﺤﺸﺶ ﻣﯽ ﺩﻡ… ﺳﺮﯼ ِ ﺁﺧﺮ ﮐﻪ ﻓﺤﺸﺶ ﺩﺍﺩﻡ ، ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺯﺩه ﮐﺎﺭﯼ ﻧﮑﻦ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺯﻧﮓ ﻧﺰﻧﻤﺎ !!!! . . خداشفابده دختره اس داد دوست دارم,منو یادته؟ منم گفتم نوچ! گفت حدس بزن گفتم:شادی؟ ناهید؟ رویا؟ شیما؟ زهرا؟ مژده؟ شقایق؟ سارا؟ نیلوفر؟ آناهیتا؟ باران؟ شبنم؟ نمیدونم,خودت بگو کدومشی؟ دختره گوشیشو خاموش کرد,دیگم ج نداد روانیه، دیوونه، فقط بلدن با احساساته پاک ما پسرا بازی کنن!! والا خداییش تعارف نکنین،هر وقت از روزه داری خسته شدین، بگین من عکسمو بزارم تا ماه رویت شه عیدو اعلام کنن ![]() هه اینایی که یهو باهات بد میشنو اذیت نکنید اینا یه نفر جدید اومده تو زندگیشون به مامانم گفتم من ماه دیگه یا میرم اسپانیا یا تایلند عشق و حال گفت :روزه ای؟ گفتم :آره گفت :الآن گه زیادی خوردی، باطل شد…. % 97 پسرای خوشتیپ دوست ﺩﺧﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻥ!!! ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﭼﺮﺍ؟ . . . . . . . . . ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮐﯽ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﭙﺶ 100 ﺗﺎ دوست دختر ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﭼﯿﮑﺎﺭ... ﻭ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ !!!!! اصلا يه وضعى شده ها!!!! ﭘﺴﺮ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ : ﻋﺎﺷﻖ ﻛﺠﺎﻣﻲ؟؟؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﺭﻭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﮕﻢ !!! ﭘﺴﺮ : ﻧﻪ ﺑﮕﻮ ... ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﮕﻢ !!! ﭖﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻥ ... ﺑﮕﻮ ﺩﻳﮕﻪ ... ﺩﺧﺘﺮ : ﺁﺧﻪ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﻴﻜﺸﻢ !!! ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻥ ﺑﮕﻮ ﺩﻳﮕﻪ ... ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﻭﻧﺠﺎﺕ !!!! ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ ﻛﺠﺎﻡ؟؟؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﻭﻧﺠﺎﺕ ﺩﻳﮕﻪ ... ﺍﻭﻧﺠﺎﺗﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ !!! ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻥ ﻻﻣﺼﺐ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﺑﮕﻭ . . . . . . . . . ﺩﺧﺘﺮ :ﺍﻭﻟﺶ ﺑﺎ ) ﮎ (ﺷﺮﻭ ﻣﯿﺸﻪ . ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ ﺣﺮﻑ ﺩﻭﻣﺶ ﭼﯿﻪ . ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﻧﺎﺯ ﻭﮐﺮﺷﻣﻪ ) ﯼ( ﻋﺰﯾﺰﻡ . ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻧﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﻃﺎﻗﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺣﺮﻑ ﺳﻮﻣﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﮕﻮ ﺩﺧﺘﺮ : ﻛﻴﻒ ﭘﻮﻟﺖ !!!! ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﯼ ﻫﺴﺘﯽ ﯾﺎ ﺍﻃﻼﻉ ﺑﺪﻡ؟ روایت داریم که تو ماه رمضان... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میبینم که مومن شدی دنبال روایت میگردی؟ :| تا دیروز دنبال +18 میگشتی... خدا رو شکر هدایت شدی به صراط مستقیم! :| بیا اینجا میخوایم دور هم تسبیح بزنیم! سپاس نشه فراموش ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - Fake frnd - 06-07-2014 خیلی باحال بود مچکر خخخخ ![]() RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - mina-2mrp - 06-07-2014 خیلی باحال بود ممنون RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - t★r G!RL$ - 06-07-2014 خخخخ باحال بود RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - farzad0 - 06-07-2014 مرسی جدید بودن ![]() RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - Hamidreza Se7eN - 06-07-2014 ببین دختر خانوم. . . تو هر چقدر هم تو زندگیت مغرور باشی. . . به یه نفر احتیاج داری. . . یکی که متوجه بشه دستت رو موقع اشپزی بریدی و نگران نگات کنه. . . یکی که اجازه پوشیدن یه سری لباسا رو بهت نده. . . یکی که رفتن به یه سری جاها رو برات قدغن کنه. . . (یه مرد). . .(!) ![]() RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - ☆รคђคг★ - 06-07-2014 خخخخ بآحآل بود(: RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - پسرک تنها - 06-07-2014 باریکلا خوب بود!!! منتظر سری سوم هستیم ![]() ![]() RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - REZA.N.A - 06-07-2014 دمت جلز ولز خيلي با حال بودن RE: بیا تو پشیمون نمیشی روحت شاد میشه پست های فیسبوکی سری2 - baran75 - 06-07-2014 خخخخخخخخخخخخخخخ ![]() ![]() |