انجمن های تخصصی  فلش خور
ضدحال بدوبیا بخند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ضدحال بدوبیا بخند (/showthread.php?tid=131836)

صفحه‌ها: 1 2

ضدحال بدوبیا بخند - 22@22@22@ - 06-07-2014

یکی از کارایی که تو عروسی دوس دارم بکنم اینه که:توعروسی داد بزنم به افتخار دوست دخترا داماد......

اگه از کنار خر رد شدی عر عر کرد تعجب نکن بدون زوج مورد علاقشو پیدا کرده

دختر نوشته بود:
مرد موجودیست تنوع طلب که باداشتن زنی زیبا به میمون هم چشمک میزنه!!!!!!!!
یکی زیرکامنتش یه چشمک گذاشته بود ونوشته بود:فعلا اینو داشته باش تابعد
یعنی خدایی ترکیدم ازخنده

اگه توماشینی ومیبینی پسره با دوست دخترش وایستاده کنار خیابون...کنار پاش ترمز بزن وداد بزن بگو{دیگه نبینم بهم زنگ برنی}بعدهم گازشوبگیر.ثابت شده این کار خیلی حال میده....

بهار دوباره میاد ولی کسی مثل تودیگه هیچ وقت دنیا نمیاد چون خدا یه اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنهBig Grin

ضد حال یعنی می نویسی {باتمام وجود دوست دارم عشقم}
رومانیتور ببینی
fhjlhl ,[,n n,sj nhvl uarl}

یعنی ته مونده اعصابو بالا میکشه این کیبورد

مهمونی بودم جایی. نصف شب حال نداشتم برم دسشویی یه بچه کنارم خوابیده بود برش داشتم گذاشتم توجای خودم وتوجای اون شاشیدم که همه فک کنن اون شاشیده اومدم برش گردنم دیدم توجای من ریده

بدترین ضدحال زمان مدرسه این بود
بچه ها معلم نیومده بریم روحیاط...همین که اماده میشدیم بریم رو حیاطمعلم میومد ومیگفت:سرما خوردم ولی بخاطر شما عزیزان اومدم

بزرگ ترین ضدحال تو امتحانات این بودکه پشت سوالی که جوابش یکی دوکلمه هست یه چرا یا توضیح دهید اضافه میکردن.crying

سپاس

RE: ضدحال بدوبیا بخند - امیر خفن - 07-07-2014

عکسی که با لینک گذاستی خودتی؟ ولی خدایی جواب بده  برای موضوعتم ممنونTongue:cool:

RE: ضدحال بدوبیا بخند - 22@22@22@ - 07-07-2014

(07-07-2014، 11:53)امیر خفن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسی که با لینک گذاستی خودتی؟ ولی خدایی جواب بده  برای موضوعتم ممنونTongue:cool:
چه سوال بی ربطیConfused

RE: ضدحال بدوبیا بخند - Avril. - 07-07-2014

ممنونBig Grin

RE: ضدحال بدوبیا بخند - TARA* - 07-07-2014

(07-07-2014، 13:16)22@22@22@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 11:53)امیر خفن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه سوال بی ربطیConfused
بهتر نیس تو اون لینک حجابتو رعایت میکردی؟؟؟؟؟ب هر حال به من ربطی نداره ولی گناهه هرچقد بیرون تو خیابون بی حجابی باش ولی تو اینترنت نه خوب نیس   نوچ نوچ نوچ

RE: ضدحال بدوبیا بخند - امیر خفن - 08-07-2014

من خواستم بگم بااین قیافه به چه امید زنده ای BlushTongueTongueTongueTongueTongueTongue

RE: ضدحال بدوبیا بخند - ارشيا(دختر) - 08-07-2014

هههه   خنديدم كلي        مرسي

RE: ضدحال بدوبیا بخند - meliiii - 08-07-2014

باحال بود مرسیWink

RE: ضدحال بدوبیا بخند - ☆รคђคг★ - 08-07-2014

بآحآل بود

RE: ضدحال بدوبیا بخند - A General - 08-07-2014

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin