![]() |
حــــــــالم ردیـــــفــــهــــ ......ஜ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61) +---- موضوع: حــــــــالم ردیـــــفــــهــــ ......ஜ (/showthread.php?tid=132291) |
حــــــــالم ردیـــــفــــهــــ ......ஜ - ش ش ش شیطونک 16 - 07-07-2014 بعضیا فک میکنن خیلی بارشونه ما هم ب عنوان یه خر زحمتکش قبولشون داریم + ما ازونایی هستیم ک وقتی پیرمیشیم میگیم جوونی کجایی ک ریدم بهت + ب بعضیا باید گف فرق سرت میدونی کجاس ک؟؟ دوست داشتنت دقیقا بخوره همونجا + ب بعضیا باس گف پارسال ناشی امسال لاشی سال بعد برنامت چیه؟ کدوماشی؟ + یه سریا هم هستن ک نباید باشن ممنون میشیم اگه خودشون همکاری کنن + عزیزم درکت میکنم تورو چ با من بودن؟؟؟ ذاتت هرزه پسنده + تف تو ذات اون دختری ک زبونشو تا ته میکنه تو حلق دوس پسرش بعد سر سفره از لیوان باباش آب نمیخوره میگه دهنیهبه بعضیا باید گفت : سعى کن وقتی نون و نمک کسى رو ميخورى ، پشت سرش گوه نخوری ! + آدمیزاد خوشمزه ترین غذا را دو پرس بخوره سیر میشه نمـیدونم ایـن گوه خوردنش چـه لذتی داره کـه بعضی ها هـرچی میخورن سیر نمیشن ! + به بعضیا باید گفت : اینقدر خودتو نگیر … ماست میشی ! + بعضی ها فکر میکنن شاخی هستن برا خودشون ؛ عزیزم تو موی زایدی ، باید بری تو سطل زباله ! + مهم این نیست که رفتی ، مهم اینه که دیگه برنگردی … + تقصیر از ما نیست … بعضیا خودشون دلشون میخواد “یادگاری” باشن پشت در مستراح عمومی ! + פֿـیلیــآ یـﮧ کمـ کـﮧ ارتـفاع میـگیرטּ فک مے کنـטּ آבمـטּ!! نـﮧ عزیزمــ!! بُـز کوهے هـمـ تو ارتفاعاتــ سیـر میکُنـﮧ ..! + پشت سر بعضیا بجای آب باید تف انداخت + ب بعضیا باید گف انگیزت چیه از اینکه خییییلی عنی؟؟؟؟؟ +بضیارو باید تشنه ی محبت نگه داشت... سیر که میشن هار میشن! + خیلی دلم میخواد ب بعضیا بگم: کاش اونشب مامانت ب بابات میگف:امشب نه..... سرم خیلی درد میکنه...... + . به بعضیا باید گفت : عزیزم ، من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی … !! + یه خط داشت اما هفت خط بود … به همین سادگی !!! +به بعضی از دوستان هم باید گفت: تردمیل میخوای چی کار؟ اعصاب من که هست.... + به بعضیا باید گفت : شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما !!! . + !تُـویــﮯڪِه میـــگـﮯ כیگـه مِثـــلِ مَــלּ پیـــכآ نمیــڪُـنـﮯ! وآقِـعـآ فِـڪـر میڪُنـﮯ بَـعــداً هَـــم כُنـبـآل یِـڪﮯ مِـثــلِ تُــو مـیـگَــرכَم؟ + ﻛﻼﻍ ﭘﺮ گنجشک ﭘﺮ ﻭﻟﻲ ﺗﻮ ﻧﭙﺮ ﺑﻲ ﺯﺣﻤﺖ سریع + بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد + مد شدی جدیدا.... به + اونی که رفته به حرمت دیگه حق نداره برگرده...! + یه سریا دیگه اغوششون بغل نیس
ﺗﻮﺍﻟﺖ ﻋﻤﻮﻣﯿﻪ
+
بــ بعضیــــــﺎ ﺑﺎس ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧــــــــــــــــﻪ...! ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ ﻣﻨﻪ...ﺗﻮﺍﻟتــــ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓــــــــــــﻪ..... وقتی که داری گنده تر از دهنت حرف می زنی حواست به چاک دهنتم باشه ک جر نخوره … نقل قول: +
اگه خواستی بری دو دل نباش،
بگو، من زنگ میزنم آژانس بیاد . . . ![]() در مقابل [sup]بعضیا [/sup]کهـ فکر میکنن خیــــــلی گُنـــــدن
هیچی نگین فقط براشون دوبار ســـیفـــونـــو بکــــشین... + مَن ـهـمینجآ رَسمــــــــــــاً اَز ـهـمهـ اونآیے کهـ اومدن تو زندگیمو گند زدن بهش ورفتن عُذرخواهیے میکنم کهـ نتونسمـ بهتر اَزین فضآرو براے ریدنشون مهیآ کنم + بعضی وقتا باید به افکارتـــ بگی:
خفه خون بگیـر... + بـَعضےـﺂ بـﮧ مـﺂ כּـِمےخــورנَכּ ! مـﺂ جـﺂ خـاڵـے נآנیـم
څورנَכּ بـﮧ ݜـُمـﺂ ! مـُبـاړڪتــــــــــۅכּ بـﺂݜـﮧ.. :| ![]() تویـی کهــ فکـــــ میکنی خیلی خ ـاصــی...
نبودنتــ همــ مثل بودכּت عادتــ میشهــ....
شـــــــــكـ نكـُכּ...
+
+منـو می بینـــی[sup]؟[/sup]؟
سیـــگــآرو ترک کــردم...
تو کهـ [sup]ســَهـــــــــلی![/sup]
![]() +
+ قبول... شما با کلاسیلباسای مارکدار میپوشی اما اینو بدون گاو هم پوستش چرم خاصه " ذات آدم " مهمه...!! + شُمآ که فِکر میکُنی خِیلی شآخی خوب به مآ چه رَبطی دآره؟؟
شُمآ جآت رو سَره گآوه نه کنار ما
+
هـــــــــی فلانــــــــی؛
تــو را مـن “تــــــــو” کـــردم، وگرنــه کــلمه ی “هوی” هــم زیــادت بــود
واســه مــن “شــما شــما” نــکـن...
+ مثل لیوآنی شده ام که لبه اش پریــده تشنه شدی مواظب باش عجــیب وحشی امـ + بایـد واسـه بعضیـا آژانس بگیریـ بگی: زودتــر گمشو از زندگـیم برو بیرونـ ++ اَگه بَرآم مُهِم بودـی زیرِت خَط میکِشیدَم !
نَه دورِــــت !
|