![]() |
خشم در Deep Down یک احساس نیست، یک سیاهچال است - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: معرفی، نقد و اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: خشم در Deep Down یک احساس نیست، یک سیاهچال است (/showthread.php?tid=132720) |
خشم در Deep Down یک احساس نیست، یک سیاهچال است - Aiden Pearce - 08-07-2014 سازنده ی بازی Deep Down یعنی Kazunori Sugiura اعلام کرده است که امید دارد در این ماه خبر های بیشتری از نسخه ی بتای این بازی منتشر شود. با توجه به پستی که در توئیتر نادیده گرفته شده بود اما با تشکر از NeoGAF بر روی فضای مجازی قرار گرفت. در این پست Kazunori Sugiura از سیساست های تست نسخه ی بتا و کارهای مهم تر در Capcom می گوید.
Kazunori Sugiura می نویسد:
نقل قول: قبلا تصاویری از فضای خارجی این زندان زیرزمینی را مشاهده کرده ایم و باید منتظر بمانیم تا داخل آن را هم ببینیم. ورودی این دخمه مانند یک مجسمه ی یونانی با دهانی باز است که در پایین آن را مشاهده می کنید. نسخه ی بتای این بازی قرار بود همزمان با لانچ PS4 در ژاپن منتشر شود در حالی که تا تابستان تأخیر خورد. این بازی زیر دستان Capcom در دست ساخت است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() |