![]() |
اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس (/showthread.php?tid=133264) صفحهها:
1
2
|
اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - rezaak - 09-07-2014 سلام.تو این تاپیک در مورد اخلاق و اهنگ های رپرا بحث میشه. درباره ی پستاها شونم بحث و انتقاد میشه. من از امیر تتلو شروع می کنم: تو این تاپیک امیر به من ثابت شد امیر بازیگر خوبیه ![]() جوری که این نقش بازی میکنه بازیگرا هالیوود نمی تونن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ما در اون دنیا باید جواب پس بدیم ![]() ![]() ![]() با این عکسا ![]() ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تو این دو عکس دست یه دختر کنار دست امیره ![]() ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() شمام می تونین درباره ی رپرای دیگه یا این رپر انتقاد یا بحثی کنین فحش ندید به رپرا من با هیچ رپری مشکل ندارم این تاپیکم همین جوری گذاشتم ![]() RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - گرباچف - 05-10-2014 اخر ضایعه مرتیکه RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - ♥shaqayeq♥ - 05-10-2014 عاشقتم فدایی داری آجی مهسا لایک!!!! ![]() ![]() ![]() RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - negooli - 05-10-2014 اینو راست میگی خدایی ![]() RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - мoвιɴα т - 05-10-2014 ممنون...! ولی... عکسا تکراریه RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - sev sevil - 06-10-2014 تو برو اول به تاریخ پست کمی فک کن... بعدش بیا عکساروبذار..این عکسا برا چن ساله پیشه...دقت کن تو بیشتر عکسا عموتتل موهاش بلنده ولی الان؟؟؟ آلبوم تتلیتی از کی شروع شده...این عکسا برا کدوم زمانیه؟؟؟؟ RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - saeedrajabzade - 06-10-2014 کاش رپرامو خودشون بودن بدون نقش یا فیلم بازی کردن.... ![]() RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - سرباز خدا - 06-10-2014 (06-10-2014، 19:08)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صد درصد البته خودشون هم باشن مشکل سازه.... RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - eNorto - 07-10-2014 اصن مگه تتلو رپر حسابه؟ اسم تاپیک باید ویرایش بشه (: RE: اخلاق و کار خوانندگان رپ فارس - alireza-7 - 12-10-2014 تتلو جزو بهترین رپراست |