![]() |
××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× (/showthread.php?tid=133498) صفحهها:
1
2
|
××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - † αƖιєη † - 09-07-2014 ![]() طی چند روز گذشته سیمای جمهوری اسلامی بطور اتفاقی یا...در دو روز متوالی تصاویری را روی آنتن برد که سرو صدای زیادی بپا کرد. اولين تصاویر متعلق به بازی فوتبال اسپانیا و ایتالیا در جریان جام کنفدراسیونها بود که در آن زمانی که نوبت به پنالتی سوم اسپانیا رسید جرالد پیکه پشت توپ قرار گرفت و به زیبایی پنالتی خود را گل کرد در همین حین کارگردان خوشحالی های شکـیرا (خواننده معروف كلمبيايي و همسر پیکه) را در بین تماشاگران نشان داد که مسئول پخش شبکه ۳ این تصاویر را اشتباها روی آنتن برد. در شب دوم و در جریان بازی والیبال ایران - ایتالیا تصاویر دختران ایرانی از شبکه جام جم پخش شد که درحال شادی کردن از آنتن سیمای جمهوری اسلامی پخش نمیشود. همین مسئله باعث شد شبکه سوم سیما و شبکه جام جم به سوژه طنز کاربران شبکههای اجتماعی فارسی زبان تبدیل شود. در ادامه بخشی از جملات طنز بکار برده شده دراین شبکه ها را ميخوانيد: * امروز کسی خونمون نبود جاتوووووون خالی کلی شبکه سه دیدم... * آقا با این وضعیتی که داریم پیش میریم حس میکنم همین روزاس که خدارو شکر کنم تو ایران به دنیا اومدم نه تو اروپا! * خبرها حاکی از ارسال پارازیت بر روی شبکه ۳ هستش * بابام گفته ديگه اجازه ندارى از ۱۰ شب به بعد برنامه هاى صدا و سيما رو ببينى * مامورا ریختن محل ما دارن تلوزیون هارو جمع میکنن * وعدهي ما: امشب بازی والیبال ایران - ایتالیا با حضور ِ لیدی گاگا روابط عمومی شبکه ۳ * من فک میکنم منطقی و اصولیش اینه که همه مون مث نهنگا بزنیم به ساحل , اکیپی در یک حرکت نمادین تا " تو اوجیم " با دنیا خدافظی کنیم... * بچهها کسی فرکانس شبکه ۳ رو نداره * تا مسابقه ورزشی شروع میشه بابام کانال رو عوض میکنه.. میگه این برنامه ها بد آموزی داره برا بچه... RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - TARA* - 09-07-2014 عجب بابایی داری RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - آرین..... - 09-07-2014 خاک تو سرش احمق... ممنون و 3پاس ![]() ![]() ![]() RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - αѕтer - 09-07-2014 حآلآ اشکآلی نداره ک : / همینه دیگ افتتاحیه جامم پخش نکردن : / RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - De Sciglio - 09-07-2014 ریدن تو والیبال . تا یکی رو نشون میدن.تا اخر ست باید صحنه اهسته ببینمیم اخه این چه وضعشه ![]() ![]() RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - Elena79 - 09-07-2014 خخخخخخخخخخخ بد اموزی داره دیگه نبینینننننننننننننننننن RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - ***Z.E*** - 09-07-2014 اه اره والیبال دقیقا قسمتای حساسش قطع میشه اینا دارن به شعور ملت توهین میکنند ![]() ![]() ![]() RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - amiiiiir - 09-07-2014 پس چرا من ندیدم؟؟؟؟؟ ![]() ![]() RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 09-07-2014 بداموزی داره دیگ:vil: RE: ××! شـبــکــه ســه ، بــَـــد آمـــوزی دآرد !×× - مافیا - 09-07-2014 بووووووووووووووو همچین میگی بد اموزی که انگاری تا حالا ندیدی |