انجمن های تخصصی  فلش خور
دستبرد سارقان مسلح به کارخانه سامسونگ در برزيل : بيش از 40000 محصول سامسونگ به سرقت ر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: دستبرد سارقان مسلح به کارخانه سامسونگ در برزيل : بيش از 40000 محصول سامسونگ به سرقت ر (/showthread.php?tid=133707)



دستبرد سارقان مسلح به کارخانه سامسونگ در برزيل : بيش از 40000 محصول سامسونگ به سرقت ر - Aiden Pearce - 09-07-2014

اين روزها بيشتر اخباري که از برزيل خارج مي شود پيرامون وقايع جام جهاني فوتبال 2014 است و تقريبا ارتباطي با فناوري ندارد.اما امروز خبري مرتبط با سايت ما از برزيل منتشر شده است.سرقت 6 ميليون دلاري از کارخانه سامسونگ در برزيل.
بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتد‌پرس، اواخر دوشنبه گذشته، بیشتر از ۲۰ سارق به کارخانه ساخت محصولات سامسونگ در برزیل حمله‌ور شده‌اند، در این عملیات برنامه‌ریزی شده، آنها پس از ربودن اتوبوس کارخانه، دست و پای ۸ نفر از کارکنان را بسته و موفق شدند به داخل کارخانه راه پیدا کنند.  سارقین مسلح پس از ربودن مدارک شنایی کارگران دو نفر از آنها را گروگان گرفته و نگهبانان کارخانه را خلع سلاح کردند.

سپس در کمال آرامش ۳ ساعت تمام مشغول به بارکردن کامیون‌ها از محصولات جدید سامسونگ نظیر گوشی‌های همراه، لپ‌تاپ و سایر تجهیزات این شرکت، شدند. جالب اینجاست که سارقین، محصولات به سرقت رفته را در ۷ کامیون قرار دادند!

  خوشبختانه در این سرقت بزرگ کسی از پرسنل کارخانه سامسونگ صدمه ندیده است، البته سارقین، گوشی‌های همراه آنها را برای جلوگیری از تماس با پلیس گرفته بودند.

مقامات محلی با کمک مسئولین سامسونگ در تلاش برای پیدا کردن سارقین هستند، از طرف دیگر این فرضیه نیز مطرح است که سارقین افراد نفوذی در داخل کارخانه داشته‌اند.  مقامات سامسونگ در مصاحبه‌ای با آسوشیتدپرس اعلام کرده‌اند که تمام تلاش خود را برای همکاری با پلیس در جهت پیدا نمودن سارقین انجام خواهند داد.
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گجت نیوز