انجمن های تخصصی  فلش خور
کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو (/showthread.php?tid=134191)



کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - ~Mahnaz~ - 11-07-2014


کیک بستنی با طعم آلبالو

نوع غذا:شیرینی و دسر
وعده غذایی: عصرانه
زمان پخت : 45دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مواد لازم مناسب برای 4 نفر

آب گرم : 1/2 فنجان
آرد شیرینی : 3/4 فنجان
آرد گندم : 3/4 فنجان
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 3/4 قاشق چایخوری
سنگ نمک : 1/2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک، نرم شده : 5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای : یک و 3/4 فنجان
عصاره وانیل : 3/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل : یک عدد
زرده تخم مرغ : یک عدد
شیر : 1/2فنجان همراه با 2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : به میزان لازم
شکر گرانوله : 1/4 فنجان
آب آلبالو یا انگور : 1/4 فنجان
تخم رازیانه : 1/4 قاشق چایخوری
آلبالو خشک : 1/2 فنجان
پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4 فنجان

طرز تهیه:1. فر را از قبل تا حرارت 350 درجه گرم کنید.2. در یک کاسه کاکائو و آب گرم را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.3. کره، شکر قهوه‌ای و عصاره وانیل را داخل همزن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید. سپس، تخم‌مرغ، زرده اضافه و خمیر کاکائو را اضافه کنید. مواد خشک و شیر را به این مخلوط بیفزایید.4. خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.5. در این فاصله شکر، آب آلبالو و تخم رازیانه را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شکر آب شد، آلبالوها را اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند.6. وقتی کیک سرد شد، بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در این فاصله کیک را به 8 قسمت مکعبی تقسیم کنید. روی 4 تا از مکعب‌ها بستنی ریخته، شربت آلبالو را روی آن بریزید. یک تکه کیک روی آن قرار داده و کمی فشار دهید. کیک‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد آنها را سرو کنید.



RE: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - spent † - 11-07-2014

ب نظرم خیلی خوشمزست.ممنونBig Grin


RE: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 11-07-2014

خوبه عکس نداره Big Grin


RE: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - بی همتا... - 11-07-2014

شاید ی روز درست کنم


RE: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - ըoφsիīkα - 11-07-2014

کـــاش عکســـم میذاشـــتی باهــاش
.
.
.
.
.
.
.
.
Exclamation


RE: کیــک بستنـــی با طعــم آلبالــــو - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 11-07-2014

نه نه عکس نذاریا ماه رمضونه