![]() |
|
هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! (/showthread.php?tid=13484) |
هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - melodi+ - 01-08-2012 هتل جالب و منحصر به فرد هویلو (Huilo Huilo) در جنوب کشور شیلی مانند یک کوه آتشفشان زیبا با آبشار یکپارچه طراحی شده است. در این آبشار از از مواد مذاب خبری نیست و در عوض آبی تمیز و گوارا در جریان است. پنجره های هتل را طوری تعبیه کرده اند که از نفوذ آب به درون هتل جلوگیری می کند . این مکان رویایی در طبیعت زیبای کشور شیلی در منطقه ای با امکانات رفاهی مناسب ساخته شده است . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - Kiana Ahvaz - 01-08-2012 che jaleb RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - امیررضا* - 01-08-2012 عالی بود من باید برم اما فکر کنم تکراری باشه ![]()
RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - FrOzen あHeArt - 01-08-2012 خیلی جالب بود مرسی عزیزم RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - امیررضا* - 01-08-2012 خیلی دیگه بد شده دنبال کارتونم نمیتونه تاریخچه رو بگه باید برم همه ی کارتونو نگاه کنم بیام خلاصه اش رو بگذارم RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - pegah-p - 01-08-2012 افرین افرین چه خوشگله من میخام یه بار برم اونجا یه بمب بزارم توی هتله ![]() ![]() :cool:مرسی دوسی جونمبرم بپوکونمش:cool: RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - امیررضا* - 01-08-2012 ببخشید اسپمم اشتباه زدم انی جا ببخشید RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - aliedge - 01-08-2012 تا شيلي چقدر راهه؟؟؟؟؟؟؟؟// ارزش رفتن داره مرسي RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - melodi+ - 01-08-2012 من جغرافیام ضعیفه برو از روی نقشه ببین!! ![]() ![]() منم با خودت ببر لطفا!! ![]()
RE: هتل شگفت انگیز در قلب آتشفشان!! - Magical Girl - 01-08-2012 چه باحال به نظر منم ارزش داره ادم بره اونجا |