![]() |
براق کردن هویج به روش کلاسیک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: براق کردن هویج به روش کلاسیک (/showthread.php?tid=135245) |
براق کردن هویج به روش کلاسیک - ஐற£ℒἶ†дஐ - 13-07-2014 ![]() هویجهای براق شده را میتوانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید. مواد لازم : برای 4 نفر به عنوان پیش غذا هویج پوست کنده نیم کیلو کره بدون نمک یا مارگارین 3- 2 قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری آب مرغ یک سوم پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری سرپر طرز تهیه: • هویجها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویجها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند. • کره را درون تابهای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویجها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید. • روی هویجها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آنها را سرخ کنید. • شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. • در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید. • درب ظرف را برداشته، هویجها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود. • ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید. |