![]() |
طرز تهیه املت فنجانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه املت فنجانی (/showthread.php?tid=135937) |
طرز تهیه املت فنجانی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-07-2014 ![]() مواد لازم: گوجهفرنگی =چهار عدد جعفری ساطوری شده= 1/4 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده =3/4پیمانه تخممرغ= چهار عدد نمك و فلفلسیاه= به میزان لازم طرز تهيه: فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد روشن كنید. سرگوجهفرنگیها را با چاقوی تیزی جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذارید. تخم درون گوجهفرنگیها را با قاشق خارج كنید و داخل آن، نمك، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخممرغ را درون یك گوجهفرنگی بشكنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. كلاهك گوجهفرنگیها را روی آنها بگذارید و در یك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی كه تخممرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املتهای فنجانی آماده شده را با كمی جعفری ساطوری شده، تزئین كنید. |