انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه املت فنجانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه املت فنجانی (/showthread.php?tid=135937)



طرز تهیه املت فنجانی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-07-2014


طرز تهیه املت فنجانی 1




مواد لازم:
گوجه‌فرنگی =چهار عدد
جعفری ساطوری شده= 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده =3/4پیمانه
تخم‌مرغ= چهار عدد
نمك و فلفل‌سیاه= به میزان لازم

طرز تهيه:
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید.
سرگوجه‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذارید. تخم درون گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج كنید و داخل آن، نمك، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخم‌مرغ را درون یك گوجه‌فرنگی بشكنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. كلاهك گوجه‌فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی كه تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املت‌های فنجانی آماده شده را با كمی جعفری ساطوری شده، تزئین كنید.