![]() |
اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) (/showthread.php?tid=136462) |
اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 15-07-2014 ![]() لحظه های شاد با دیدن و خواندن اس ام اس های طنز کوچه بازاری برای کاربران عزیز تکناز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() __________________ عکسی از انـگـشت پــطــروس فـداکـار وقـتـی از سـوراخ درش آورد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اینجوری که بابای من فرم دریافت یارانه نقدی رو پر کرده؛ فردا پس فردا از کمیته امداد و بهزیستی هم میان در خونه واسه کمک مالی. __________________ چه شباهتی با هم دارندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ واکنش آقایون در برابر آرایش خانوماشون: موقع خرید: مگه داری می ری مهمونی؟ موقع مهمونی: مگه داری می ری عروسی؟ موقع عروسی: مگه تو عروسی؟! __________________ قدیم شتر با بارش گم می شد الان هواپیما با مسافراش. __________________ پسره متولد ۹۴ استاتوس زده… وجدانی چی فکر کردی داری می خونی؟ بذار بدبخت به دنیا بیاد بعد بهش بخند! __________________ بارفیکس خانوادگی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ آخرین باری که مامان بابام به من افتخار کردن مال زمانیه که بند کفشمو خودم می بستم. بعد از اون دیگه موفقیت چشمگیری نداشتم.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ کتلت چیست؟ غذایی که هدفش این بوده که کباب کوبیده بشه ولی مشکلات زندگی مانع پیشرفت بیشترش شده. __________________ تو میوه فروشی دیدم نوشته شلیل مجلسی! مگه شلیل اسپورت هم داریم؟ __________________ بیشتر نوابغ دنیا از بین رفتن ادیسون، ابوعلی سینا، ابوریحان، نیوتن، گالیله، انیشتین راستش منم حال خوشی ندارم. __________________ اوباما موهاشو اتو کنه این شکلی میشه مگه نه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ دیشب رفتم شهربازی و فقط به یه نتیجه رسیدم: توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل باید یه دکمه غلط کردم هم بذارن نامردا! __________________ یه سری تا دیروز چشم چشم دو ابرو می کشیدندنا، ولی حالا یاد گرفتن خط و نشون می کشن! __________________ رستوران حاج محمود بی سر و صدا!!!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ وقتی یک زن خوب کار میکنه میگن مثل مرد کار میکنه اما وقتی یک مرد خوب کار میکنه میگن مثل خر کار میکنه __________________ تاثیری که دختر همسایه ی پشت شیشه بر بازی فوتبال بچه های محل داشت قراردادهای میلیاردی روی بازیکنای... نداشت :| __________________ دانشمندان سوئیسى پس از ٣٧ سال پژوهش ذرهاى بنیادى یافتند که ثابت مىکند عشق یه جور سرابه حباب روى آبه از دور یه قصر نوره از روبرو خرابه __________________ قیافه ما وقتی دست میکنیم تو جیب مون میفهمیم موبایلمون نیستش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() __________________ من وقتایى که الویه میخورم معده م هیچ پیامى مبنى بر سیرى به مغزم نمیفرسته شایدم میفرسته ولى مغزم ازم یه چیزایى رو پنهون میکنه __________________ اینایی که می گن پول خوشبختی نمیاره آقا بیاید و منو بدبخت کنید اینقدر بهم پول بدید تا به خاک سیاه بشینم نامردم اگه اعتراضی کنم __________________ وبلاگ یک دختر : واااااای امروز تفلدمه تفلد تفلد تفلدم مبارک ۲۵۶۵۵۵۵۵۵۴۴۸۸۴تا کامنت: “تولدت مبارک خانومی” شما از طرف بلاگ بهتربن وبلاگ نویس معرفی شدید وبلاگ یک پسر آرزو می کنم روزی برسه که همه انسان ها بتوانند با هر عقیده رنگ و قومیتی در کنار هم آزادانه زندگی کنند ۱کامنت: “حرف مفت نزن” دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() خوشمزه که باشی میخورنت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() وقتی که به زور باید عکس یادگاری بگیری! قیافه دختره بیچاره رو نیگا! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() خدایی عین واقعیته مگه نه؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() خدایا توی این اوضاع بد اقتصادی کشور ، خودت خانواده های ایرانی رو شاد کندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - -Edgar - 15-07-2014 تک تک بود لنگه نداشت ![]() RE: اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - melika1377 - 15-07-2014 mmmmmmmmmmrc RE: اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - جیگربلایی(حسنیه) - 15-07-2014 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بازم بزار جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغ RE: اس ام اس های طنز کوچه بازاری (4) - Reyhaneh 64 - 16-07-2014 like ![]() |