![]() |
طرز تهیه کیک لبو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک لبو (/showthread.php?tid=138663) |
طرز تهیه کیک لبو - || Mιѕѕ α.η.т || - 19-07-2014 درود!!! ![]() شکر ۱۸۰گرم تخم مرغ ۴عدد کره ۱۵۰گرم لبوی خام ۲۵۰گرم روغن مایع ۱۰۰گرم وانیل ۴/۱قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری گردوی خرد شده ۷۰گرم طرز تهیه: قالب رو چرب و آرد پاشی می کنیم…. آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و ۳ بار الک می کنیم…فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد از یکربع قبل روشن میکنیم تا گرم بشه…حالا کره نرم شده و شکر رو با همزن میزنیم تا ترکیب کره و شکر پوک و سبک بشه. ![]() روغن مایع رو اضافه میکنیم. ![]() تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدوم رو به مدت ۳۰ثانیه تا۱دقیقه با همزن میزنیم.اولین تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه میکنیم. ![]() ![]() آرد رو اضافه و با همزن میزنیم در حد مخلوط شدن کافیه. ![]() بعد لبوی رنده (درشت)شده رو اضافه میکنیم.(حتما از یک جهت رنده کنید تا آب نیندازه)* ![]() در انتها گردوی خرد شده رو اضافه می کنیم. ![]() مایه کیک رو توی قالب می ریزیم و به مدت ۴۵تا۵۰دقیقه یا تا زمانی که کیک کاملا پخته بشه(چون این زمان بستگی به دمای فرتون داره)*در طبقه وسط فر قرار میدیم. ![]() بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج میکنیم.. ![]() کیک ساده مون دیگه آماده س و بسیار هم خوشمزه س…. ![]() اینم برشی از کیک که بافت نرم و پوکی داره….. ![]() سپاس یادت نره RE: طرز تهیه کیک لبو - PROOSHAT - 20-07-2014 لبو! کیک بالبو؟!یعنی خوشمزه میشه!قیافش که خوشمزه میاد ![]() میشه لبو رو رنده کرد عایا؟! |