انجمن های تخصصی  فلش خور
خــــــورآک مُرغ مجلسی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خــــــورآک مُرغ مجلسی (/showthread.php?tid=139098)



خــــــورآک مُرغ مجلسی - ✘v!☻lent girl✘ - 20-07-2014

نقل قول: خــــــورآک مُرغ مجلسی 1




مواد لازم:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خــــــورآک مُرغ مجلسی 1

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی*های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمک،* فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره*ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف

مورد نظر بچینید.پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و

سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ

خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ*ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات:


۱)
همیشه چربی*های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می*آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.



۲)
همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش*های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می*گردد.



۳)
در صورت دلخواه می*توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم*های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.



۴)
یادآوری می*نماید نمک گوشت*های سفید ابتدای طبخ اضافه می*گردددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.


۵)
اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.



RE: خــــــورآک مُرغ مجلسی - ★★arninda★★ - 21-07-2014

تکراریه