انجمن های تخصصی  فلش خور
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: *^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* (/showthread.php?tid=139107)



*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* - ✘v!☻lent girl✘ - 20-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار




آش انواع آش و حلیم - غذاهای جدید برای افطار
مواد لازم
  • برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
  • شیر: یک لیتر
  • پودر هل: یک قاشق چای*خوری
  • بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
  • خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم

روش تهیه:1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب* خیس می*کنیم و با شیر و پودرهل می*پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود. 2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می*اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی*متر و به قطر حدود 7 میلی*متر روی نایلون پهن می*کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می*مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه*های خرمای بدون هسته،* خلال هویج و پودرپسته قرار می*دهیم و رول را می*پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می*غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه*حلقه شبیه به سوشی می*بریم. پودینگ برنج استانبولی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • شیر: یک لیتر
  • برنج: 250 گرم
  • آب: یک لیوان
  • کرم پاتی سیر: 250 گرم
  • تخم*مرغ: دو عدد
  • پودرشکر: 75 گرم
  • خامه: 100 گرم
  • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پنیر

    لبنه: 150 گرم
  • زرده تخم*مرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ

روش تهیه:1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کرده*ایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه می*کنیم و اجازه می*دهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود. 2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخم*مرغ، خامه، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر

و پودرشکر مخلوط می*کنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام می*دهیم. 3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخم*مرغ و زعفران طلایی می*کنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آب*جوش ریخته*ایم قرار داده و به مدت یک*ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی*گراد گرم کرده*ایم می​گذاریم و به حالت بن*ماری می*پزیم. اسپرینگ رول حلوا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • حلوای آردگندم: 500 گرم
  • مغزگردو: به میزان لازم
  • خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم

روش تهیه :این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و ساده*ای هم هست.1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا می*کنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن می*گذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول می*کنیم. رول*های آماده شده را داخل سینی می*چینیم و وقتی همه رول*ها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ می*کنیم. پس از سرخ کردن رول*ها را روی دستمال حوله*ای قرار می*دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]آش


مانتی[/b]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* غذآهـــــــآی جـــــــدید برآی افطار *^_^* 1غذاهای جدید برای افطار


مواد لازم
  • برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  • بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  • سبزی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    آش

    : 500 گرم
  • عدس پخته شده: 300 گرم
  • آب* گوشت یا مرغ: یک لیتر
  • آب: یک لیتر
  • زردچوبه: یک قاشق چای*خوری
  • پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه مانتی:
  • آرد: 300 گرم
  • نمک: یک*دوم قاشق چای*خوری
  • تخم*مرغ: سه عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ*کرده: 200 گرم
  • ادویه*جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چای*خوری
  • پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
  • پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری