![]() |
فارفاله میگو با سس قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: فارفاله میگو با سس قارچ (/showthread.php?tid=13950) |
فارفاله میگو با سس قارچ - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() فارفاله (پاستای پاپیونی شکل) یک بسته میگو برای هر بشقاب ۳-۵ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۵ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی کچاب ۱ قاشق چایخوری مایونز ۱ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: برای درست کردن سس قارچ: * ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم. بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز، ماست، کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید. آماده کردن میگو و پاستا: * میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید. * پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید. * روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید. * سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید. |