![]() |
میگو با سس تند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: میگو با سس تند (/showthread.php?tid=13951) |
میگو با سس تند - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() مواد لازم برای تهیه میگو: پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری میگو ۵۰۰ گرم برگ گشنیز خرد شده ۱ قاشق چای خوری پیازچه خرد شده ۱ عدد مواد لازم برای تهیه سس تند: زنجبیل تازه، رنده شده یک قاشق غذاخوری پیاز کاملاً خرد شده ۲ عدد کوچک سیر کاملاً خرد شده ۴ حبه فلفل قرمز کاملاً خرد شده ۱ عدد گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه ۳ برگ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری کرفس خرد شده ۱ شاخه سرکه ۲۵ میلی لیتر پودر فلفل نصف قاشق چای خوری روش تهیه: * زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید. * پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید. * روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود. * میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید. * سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند. * سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آنها بیفزایید و هم بزنید. این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو نمایید. منبع : بخش تغذیه و آشپزی تبیان |