![]() |
ماهی شکم پر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ماهی شکم پر (/showthread.php?tid=13958) |
ماهی شکم پر - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() ![]() موادلازم: ماهی= ۱ عدد پیاز خرد شده= ۱ عدد گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم سیر خرد شده =۲۵۰ گرم گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم تمبرهندی= به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه به میزان لازم روغن سرخ کردنی= به میزان لازم طرز تهیه: - ماهی را تمیز کرده و شکم آن را خالی می کنیم. - مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت بماند. - سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. - پیاز و سیر(به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد) را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل ، ادویه و گشنیز خرد شده (درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و سرخ می کنیم. - درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی ( به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد) را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. - مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. - در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم. - سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود. |