![]() |
قهوه ترک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: قهوه ترک (/showthread.php?tid=13963) |
قهوه ترک - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() مواد لازم (۱ نفر) قهوه ترک : یک قاشق غذاخوری سرخالی آب : یک فنجان شکر : به اندازه دلخواه طرز تهیه : ابتدا یک فنجان آب سرد را داخل ظرف قهوهجوش بریزید و بعد یک قاشق قهوه و کمی شکر به آن اضافه کنید. قهوه را تا زمانی که شکر آن حل شود، هم بزنید. بعد از این مرحله، قاشق را از قهوهجوش بیرون بیاورید و قهوهجوش را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. در مدتی که قهوه روی حرارت قرار دارد اصلا آن را هم نزنید، زیرا باعث میشود کف قهوه از بین برود. ![]() زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق بردارید و قهوه را در فنجان بریزید. نکته: ۱- اگر می خواهید قهوه خوشمزه ایی داشته باشید آن را روی حرارت ملایم درست کنید. بهتر است قهوه زودتر از پنج دقیقه حاضر نشود. ۲- از آب سرد استفاده کنید ۳- برای اینکه هم قهوه یکدست را داشته باشید و هم کف روی آن را، میتوانید زمانی که کف تشکیل شد آن را در فنجان بریزید و بگذارید باقی قهوه بیشتر بجوشد. ۴- روش دیگر این است که ابتدا آب را داغ کنید، بعد شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب حل شود. سپس قهوه و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید که به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد، پیش از آنکه آن را در فنجان بریزید، یک بار آن را از روی حرارت بردارید و دوباره پس از چند لحظه روی حرارت قرار دهید تا سه بار این حرکت را انجام دهید. دوباره بگذارید قهوه جوش بیاید. |