انجمن های تخصصی  فلش خور
قهوه ترک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: قهوه ترک (/showthread.php?tid=13963)



قهوه ترک - امیررضا* - 07-08-2012

قهوه ترک 1

مواد لازم (۱ نفر)

قهوه ترک : یک قاشق غذاخوری سرخالی

آب : یک فنجان

شکر : به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا یک فنجان آب سرد را داخل ظرف قهوه‌جوش بریزید و بعد یک قاشق قهوه و کمی شکر به آن اضافه کنید. قهوه را تا زمانی که شکر آن حل شود،‌ هم بزنید. بعد از این مرحله، قاشق را از قهوه‌جوش بیرون بیاورید و قهوه‌جوش را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. در مدتی که قهوه روی حرارت قرار دارد اصلا آن را هم نزنید، زیرا باعث می‌شود کف قهوه از بین برود.

قهوه ترک 1

زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق بردارید و قهوه را در فنجان بریزید.









نکته:

۱- اگر می خواهید قهوه خوشمزه ایی داشته باشید آن را روی حرارت ملایم درست کنید. بهتر است قهوه زودتر از پنج دقیقه حاضر نشود.

۲- از آب سرد استفاده کنید

۳- برای اینکه هم قهوه یکدست را داشته باشید و هم کف روی آن را، می‌توانید زمانی که کف تشکیل شد آن را در فنجان بریزید و بگذارید باقی قهوه بیشتر بجوشد.

۴- روش دیگر این است که ابتدا آب را داغ کنید، بعد شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب حل شود. سپس قهوه و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید که به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد، پیش از آنکه آن را در فنجان بریزید، یک بار آن را از روی حرارت بردارید و دوباره پس از چند لحظه روی حرارت قرار دهید تا سه بار این حرکت را انجام دهید. دوباره بگذارید قهوه جوش بیاید.