![]() |
ترشی لیته - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ترشی لیته (/showthread.php?tid=13974) |
ترشی لیته - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() مواد لازم بادمجان : یک کیلو سبزی : معطر پاک کرده نیم کیلو فلفل دلمه ی سبز : یک عدد فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز : ۵۰ گرم هویج : ۳ عدد کلم پیچ سفید : ۲۵۰ گرم سرکه : یک کیلو ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: - سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. - بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. - سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. - کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید. - سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. - سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است. |