انجمن های تخصصی  فلش خور
ســـانـــدویـــچ فـــلـــافـــل عـــربـــی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ســـانـــدویـــچ فـــلـــافـــل عـــربـــی (/showthread.php?tid=13990)



ســـانـــدویـــچ فـــلـــافـــل عـــربـــی - امیررضا* - 07-08-2012

ســـانـــدویـــچ فـــلـــافـــل عـــربـــی 1

مواد لازم :

نخود : ۲۵۰ گرم

جعفری و تره : ۱ پیمانه

پیاز یا پیازچه : ۴/۱ پیمانه

نمک : به مقدار لازم

پودر زیره : ۲/۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین : ۲/۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه :۲/۱ قاشق چایخوری

آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع : به میزان لازم



مواد لازم برای تهیه سس:

ارده : ۱ قاشق غذاخوری

ماست : ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو : ۲/۱ قاشق غذاخوری

نمک : ۲/۱ قاشق چایخوری



مواد لازم برای تهیه ساندویچ:

نان ساندویچ : ۵ عدد

خیارشور خرد شده : ۳ عدد

گوجه فرنگی خرد شده : ۳ عدد

کاهوی خرد شده : ۲/۱ پیمانه


طرز تهیه:

۱٫نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

۲٫پس از ۲۴ ساعت نخود را از آب در بیاورید و با ،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.

۳٫نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

۴٫پس از ۱ ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.

۵٫برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.

۶٫داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.

۷٫سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.