![]() |
طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی (/showthread.php?tid=14004) |
طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() مواد لازم برای ۴ نفر : روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد سیر له شده : ۴ حبه آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک برنج : ۳ چهارم پیمانه زعفران : کمی آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه نمک و فلفل: به میزان کافی گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد طرز تهیه : فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید. در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد. ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه : کالری : ۳۶۴ کربوهیدرات : ۴۱ گرم کلسترول : ۷۰ میلی گرم پروتئین : ۲۲ گرم چربی : ۱۲ گرم فیبر : ۴ گرم |